We zoeken nieuwe deelnemerslocaties voor de Tour of Art Flevoland

16 november 2021

Vraag van Stichting Culturale in Lelystad

We zoeken nieuwe deelnemerslocaties voor de Tour of Art Flevoland

Beste mensen van de Lelystadse Uitdaging,

Tijdens het weekend van 2 en 3 oktober vond de Tour of Art Flevoland 2021 plaats. Dat was gelukkig weer heel erg geslaagd!
Wel zullen er, zoals bijna ieder jaar, om uiteenlopende redenen weer een paar deelnemerslocaties af gaan vallen.
Uiteraard weten we nu nog niet hoeveel locaties we in 2022 nodig zullen hebben. Maar het zou voor ons heel fijn zijn als we er nog 1-2 potentiële deelnemerslocaties bij zouden hebben, zodat we tijdig weten of we voldoende locaties zullen hebben.

Het gaat ons om bedrijven of andere organisaties die (gratis) voldoende ruimte beschikbaar zouden kunnen en willen stellen om, tijdens het eerste weekend van oktober (in 2022 is dat 1 en 2 oktober), minstens drie deelnemende kunstenaars expositieruimte te kunnen bieden. Daarnaast moet er vrijdagmiddag of -avond (of eerder) al kunnen worden ingericht.
Per locatie plaatsen we 3-6 deelnemers. Op iedere locatie is voor minstens twee kunstenaars voldoende wandruimte nodig om 2D-kunst aan de muren (of op andere creatieve manieren, zoals krattenwanden bij de Werfsjob), op te kunnen hangen, plus ruimte voor 3D-kunst op b.v. een grote tafel, een aantal kleinere tafels, of voor het plaatsen van een aantal zuiltjes of dergelijke die de deelnemers zelf meenemen.

Veel soorten locaties zijn geschikt of geschikt te maken, maar helaas niet alles. Om een idee te hebben van het soort locaties wij nu gebruiken, zie https://tourofartflevoland.nl/locatie/.
Van deze locaties zijn in ieder geval de locaties 15 en 19 vanaf volgend jaar helaas niet meer voor de Tour of Art beschikbaar. Maar de kans bestaat dat er nog 1, 2 of 3 af gaan vallen.

Vrijwel zeker hebben we volgend jaar al wel twee locaties die we dit jaar niet hadden: Waterschap Zuiderzeeland en Theater Posa.

Bedrijven die interesse hebben om mogelijk deelnemerslocatie te worden, worden door ons altijd bekeken, zodat we in goed overleg kunnen bekijken en bespreken of de locatie inderdaad geschikt is.

Ik hoor graag van je of jullie hier suggesties voor hebben.

Met vriendelijke groet,
Erna Koelman

Alle tegenprestaties bestaan uit meerdere vormen van PR. Wij beschouwen deelnemerslocaties als sponsor. Conform onze sponsorpakketten worden deelnemerslocaties gelijkgesteld aan een sponsor van €250. Afhankelijk van de locatie, en de faciliteiten, wordt soms in overleg een hogere categorie in het sponsorpakket afgesproken.

Op verzoek kan ik de sponsorpakketten van 2021 opsturen. Voor 2022 zouden er kleine veranderingen kunnen zijn, maar in essentie zal er niet veel veranderen.

https://lelystadseuitdaging.nl/wp-content/uploads/elementor/forms/617da84fdf480.png

Deel het bericht:
"We zoeken nieuwe deelnemerslocaties voor de Tour of Art Flevoland"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

De laatste aanmeldingen

Drukwerk

Vraag van Roparunteam Flevoland in Lelystad Drukwerk 1. Ons team is afgelopen dinsdag teruggekeerd van een bijzondere Roparun. Als herinnering

Airco warm en koeltechniek

Vraag van Stichting Voedselbank Gezin en Dier in Lelystad Airco warm en koeltechniek We zoeken voor onze kantoorunit 3×10, op

Scroll naar boven