Kerstpakkettenactie 2023

van de Lelystadse Uitdaging

Ook dit jaar zet de Lelystadse Uitdaging zich weer in voor minimagezinnen in Lelystad met onze speciale kerstpakkettenactie. In Lelystad leeft 12% van de inwoners onder het bijstandsniveau en groeit 15,4% van de kinderen op in een minimahuishouden. Deze mensen kunnen, zeker rond de Kerst, wel een extraatje gebruiken! En wij vinden dat we ook dit jaar, mede door de inflatie, extra aandacht aan deze gezinnen moeten besteden.

Doe je ook mee?

Als je van plan bent om kerstpakketten aan je medewerkers of relaties te geven, dagen we je uit om er een aantal extra te bestellen en te doneren. Bedank je je medewerkers dit jaar op een andere manier en geef je geen kerstpakketten? Dan kun je alsnog pakketten doneren voor deze actie door een keuze te maken uit ons eigen aanbod! Wij maken het makkelijk en hebben een kerstpakket samengesteld met heerlijke producten ter waarde van €20,- incl. btw.

Je aanbod of keuze kun je mailen naar info@lelystadseuitdaging.nl ovv ‘’Kerstpakkettenactie 2023’’. Geef daarbij aan om hoeveel pakketten het gaat of dat je een pakket van ons kiest. Met dit kleine gebaar, kun je zoveel betekenen! Wij zorgen er dan samen met jou voor dat deze pakketten goed terecht komen.

We hebben als doel om minimaal 1000 kerstpakketten te verzamelen en dit jaar nog meer kwetsbare gezinnen blij te maken. De geschonken pakketten worden tijdens de kerstperiode verspreid onder gezinnen die een relatie hebben met o.a. Stichting MILA, Stichting IDO, vluchtelingenwerk, Resto van Harte, Open je hart of het Leger des Heils.

Een kerstpakket als SROI
Met de gemeente Lelystad en het Werkbedrijf Lelystad is afgesproken dat de waarde van de kerstpakketten aangewend mag worden als verzilvering van de SROI-inspanning. De waarde bedraagt €50,- per kerstpakket.

Kerstpakketen over ná Kerst?
Heb je kerstpakketten of kerstgeschenken over na kerst? Ook dan het mogelijk om deze na de kerstperiode te schenken aan minimagezinnen. Mail je aanbod naar: info@lelystadseuitdaging.nl. Wij zorgen er dan alsnog voor dat de pakketten goed terecht komen.

Wil je ook je steentje bijdragen en onze minimagezinnen in Lelystad helpen?

Met een kerstpakket bezorgen we iedereen een fijne kerst!

 

Scroll naar boven