Lelystadse Uitdaging behaalde recordaantal matches in 2023

28 juni 2024

Lelystadse Uitdaging behaalde recordaantal matches in 2023

Lelystad, 10 juni 2024 – De jaarlijkse netwerkbijeenkomst van de Lelystadse Uitdaging vond plaats op 10 juni bij Tom’s Creek, ondanks het minder stralende weer. De regen mocht de pret echter niet drukken, aangezien er een prachtig overkapt terras beschikbaar was waar de borrel kon plaatsvinden.

Na een hartelijk welkom door Simone, werd het jaarverslag van 2023 overhandigd aan burgemeester Mieke Baltus. De burgemeester, een ware ambassadeur van de Lelystadse Uitdaging, benadrukte in haar speech opnieuw haar steun voor het initiatief.

Het afgelopen jaar was een groot succes voor de Lelystadse Uitdaging. In 2023 werd maar liefst een recordaantal van 402 matches gerealiseerd, waarmee 85 organisaties werden geholpen. Maar liefst 90 bedrijven droegen hun steentje bij en de maatschappelijke waarde van deze matches bedroeg een indrukwekkende 400.000 euro. Dit laat zien hoe groot het hart van de Lelystadse gemeenschap is en hoe samenwerkingen echt het verschil kunnen maken.

Na de terugblik op 2023 was het tijd voor de matchmaking, een essentieel onderdeel van de bijeenkomst, waarin deelnemers volop verbindingen legden. De megamatch van vorig jaar voor eetgroep ’t Prakkie werd dit jaar voortgezet, met opnieuw vele bedrijven die zich aanmelden om eenmalig de kosten voor de boodschappen te dekken en mee te helpen met koken.

Een nieuwe megamatch werd eveneens gerealiseerd: Stichting Welzijn zocht een uitje voor haar jonge mantelzorgers (kinderen van 4 tot 23 jaar), wat resulteerde in maar liefst 9 aangeboden activiteiten.

De middag werd afgesloten met een gezellige borrel, volledig verzorgd door Tom’s Creek, met heerlijke hapjes en drankjes.

Als in Lelystad gevestigd bedrijf ook van betekenis zijn voor de lokale samenleving? Meer informatie over het sponsoren van De Lelystadse Uitdaging is te vinden op: https://lelystadseuitdaging.nl/partners/sponsor/

Over de Lelystadse Uitdaging

De Lelystadse Uitdaging wordt gedreven door een club enthousiaste matchgroepleden uit het Lelystadse bedrijfsleven. Zij zetten zich in om de uiteenlopende aanvragen van maatschappelijke organisaties te realiseren. Dit zijn uitdagingen op het gebied van Materialen (spullen), Middelen en Menskracht (extra handen, creativiteit, kennis en kunde) die bijdragen aan een betere leefkwaliteit van de inwoners van Lelystad. Meer informatie over de Uitdaging is te vinden op www.lelystadseuitdaging.nl

Deel het bericht:
"Lelystadse Uitdaging behaalde recordaantal matches in 2023"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Opslagruimte

Vraag van Roparunteam Flevoland in Lelystad Opslagruimte Ergens in de loop van het jaar hebben we een vraag. Onze spullen

Scroll naar boven