Uitnodiging: Hét maatschappelijke Lelystad Impact-diner – verkoop van start!

17 juni 2024

Proef de smaak van Lelystad – een maatschappelijke én culinaire belevenis

Wanneer:   donderdag 3 oktober 2024
Tijd:              17:30-21:30 uur
Waar:           Van der Valk Hotel Lelystad
Kaarten:     €95,- p.p., viergangendiner inclusief drankjes.
Te bestellen via goedbezig@lelystadseuitdaging.nl

Een unieke belevenis – proef de smaak van Lelytad

Met veel enthousiasme nodigen wij je uit voor de 8e editie van het Lelystad Sponsordiner 2024, een avond vol maatschappelijke betrokkenheid, culinaire verrassingen en lokale samenwerking. Het diner vindt dit jaar plaats in Van der Valk Hotel Lelystad dat speciaal voor deze avond haar deuren openzet voor dit maatschappelijke event. Je proeft, ruikt en beleeft de smaken die Lelystad te bieden heeft. Ieder gerecht vertelt een maatschappelijk verhaal en wordt met passie bereid door creatieve Lelystadse chef-koks. Zij koken samen met de leerlingen van Praktijkonderwijs de Steiger. Zo leren zij de fijne kneepjes van het vak van onze lokale chef-koks, die hun talent voor anderhalve dag geheel belangeloos inzetten.

Wat je kunt verwachten:

  • Een onvergetelijk culinair avontuur, bereid door getalenteerde Lelystadse chef-koks met lokale producten uit onze stad (van onder andere de Lelystadse Boer).
  • Inspirerende gesprekken en netwerkmogelijkheden met mede-ondernemers.
  • Ervaar de impact van jouw bijdrage op lokale maatschappelijke projecten.

 Samenbouwen aan een socialer Lelystad:

Jouw deelname aan dit diner draagt direct bij aan het realiseren van maatschappelijke projecten in Lelystad. Het verbindt ondernemers met de maatschappij en versterkt onze stad.

 Wees er snel bij

Wil je verzekerd zijn van jouw plek bij een heerlijk diner bereid met uitsluitend Lelystadse producten én bijdragen aan deze onvergetelijke werkervaring van onze Lelystadse helden? Zet de datum nu alvast in je agenda en bestel gelijk je kaarten via goedbezig@lelystadseuitdaging.nl. Er is plaats voor maximaal 125 gasten, dus wees er snel bij! Het is zowel mogelijk om losse kaarten te bestellen als om per tafel te boeken.

Graag tot ziens op 3 oktober!

Hartelijke groet,
Simone Veldt

 

 

 

 

Deel het bericht:
"Uitnodiging: Hét maatschappelijke Lelystad Impact-diner – verkoop van start!"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Opslagruimte

Vraag van Roparunteam Flevoland in Lelystad Opslagruimte Ergens in de loop van het jaar hebben we een vraag. Onze spullen

Scroll naar boven