Gezocht: Geschikte locatie voor 3-6 deelnemers aan de 15e Tour of Art Flevoland op 3 en 4 oktober 2020 (+ iets eerder om in te richten).

29 oktober 2019

Voor de Tour of Art Flevoland gebruiken wij, naast een beperkt aantal ateliers en beeldentuinen van deelnemers, locaties die ons aangeboden worden door organisaties of door het bedrijfsleven. De Tour of Art 2019 vond afgelopen weekend plaats en is weer heel goede verlopen. Helaas weten we dat er minstens 1 of 2 locaties gaan vervallen. (Voorbeeld: jarenlang hebben we gebruik gemaakt van het Golf Event Center. Dat gaat helaas eind december voor goed sluiten.)
Omdat we niet van tevoren weten hoeveel deelnemers er zullen zijn, en het volgend jaar ons 3e lustrum is, en we voor verschillende kunst verschillende soorten locaties nodig hebben, zou het dus heel mooi zijn als we nóg wat extra locaties zouden hebben, zodat we nog beter kunnen kiezen welke kunst (en kunstenaar) waar het beste tot zijn recht komt. Op elke locatie moeten mogelijkheden zijn om zowel 2D- (dus kunst voor aan de wand) als 3D-kunst (dus kunst voor op tafel, in een kast, in de tuin, etc.) te exposeren. Het mogen locaties zijn waar één grote ruimte is, maar mooier is het als er meerdere ruimtes binnen de locatie zijn, zodat 1-2 deelnemers per ruimte hun eigen sfeer kunnen creëren. Locaties kunnen heel verschillende uitstralingen hebben, b.v. strak, met witte wanden, of juist wat minder ‘netjes’, afhankelijk van het soort kunst dat er geplaatst wordt.
Om wat voorbeelden te geven: We gebruiken al een paar jaar Theater Posa, de Rabobank Flevoland (sinds dit jaar nu gecombineerd met Places to Work), crematorium Ölandhorst, Wijkcentrum Zuiderzee, A.S.F. Fischer. Dit jaar ook b.v. Makelaardij Vlieg, Wijkcentrum De Dukdalf, De Werfsjob, Wind in de Wilgen en Atelier en Beeldentuin Menja Weiden (op de Groene Velden).
Helaas is MTH een paar jaar gelden gestopt. Dat was een heel mooie locatie!
Wat voor veel locaties die wel geschikt zijn een bottleneck blijkt te zijn, is dat ons evenement altijd op zaterdag en zondag is. De locaties moet dus bereid en in staat zijn om op beide dagen van ca. 11:30-18:00 uur open te zijn. Bovendien moet tevoren, vaak op vrijdagmiddag of -avond, ingericht kunnen worden.

Niet elk soort locatie is geschikt. Te kleine locaties werken niet; restaurants zijn doorgaans niet geschikt, vanwege de drukte van publiek dat niet voor de kunst komt en/of door etensgeuren die storend kunnen zijn.

Ik hoop dat het zo duidelijk is. Voor wat foto’s van afgelopen weekend (de 14e editie van de Tour of Art), zie: https://tourofartflevoland.nl/foto-overzicht-locaties/. Klik op ‘Bekijk alle foto’s’ en scrol naar rechts via de pijltjes. (Een van deze foto’s is bij deze vraag bijgesloten.)

We beschouwen locaties als ‘kleine sponsoren’ binnen onze sponsorpakketten. We hebben dus een bescheiden tegenprestatie. Maar ik kan wel bijna garanderen dat het de locaties extra PR oplevert.

Ik hoop dat jullie ons kunnen helpen.
Met vriendelijke groet, Erna

Deel het bericht:
"Gezocht: Geschikte locatie voor 3-6 deelnemers aan de 15e Tour of Art Flevoland op 3 en 4 oktober 2020 (+ iets eerder om in te richten)."
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

De laatste aanmeldingen

Drukwerk

Vraag van Roparunteam Flevoland in Lelystad Drukwerk 1. Ons team is afgelopen dinsdag teruggekeerd van een bijzondere Roparun. Als herinnering

Airco warm en koeltechniek

Vraag van Stichting Voedselbank Gezin en Dier in Lelystad Airco warm en koeltechniek We zoeken voor onze kantoorunit 3×10, op

Scroll naar boven