Artiesten gezocht!

Ik zou graag zien dat in 2017 vele collega’s het voorbeeld zullen volgen om, belangeloos, een optreden te doen in een zorginstelling. Maak er een feestje van met de bewoners, het personeel en de vrijwilligers. Het hoeven geen optredens van 3uur te zijn, soms is een klein optreden van 30 of 45min al genoeg om deze mensen weer te voorzien van een hoop positieve energie.

Geluid is zo geregeld en paar nummers zijn zo gezongen. Maar de waarde die je weggeeft aan deze mensen staat in schril contrast met de gage die je normaal vraagt.

Daarom stel ik voor om in de Week van de Zorg (13-18 maart 2017) een landelijke actie op te zetten waarbij op vrijdag 17 maart 2017 (on)bekende artiesten de moeite nemen om belangeloos een optreden te doen in een zorginstelling. In elke stad/dorp zijn er mogelijkheden, dus wees creatief. Neem contact op met de centrums en laat weten als je die afspraak hebt gemaakt.

Hoe leuk zou het zijn als we straks in heel Nederland op dezelfde dag in alle centrums optredens hebben!?!? Wellicht een gek idee, maar wie weet….

Scroll naar boven