Ondersteuning t.b.v. een aantal activiteiten die onvoorzien waren

‘- 4 karren voorzien van dissels (Volvo Nederland sponsort, naast een financiële bijdrage, 3 auto’s met trekhaak en chauffeur voor vervoer naar, tijdens en na de parade van de praalwagens. De overige wagens worden d.m.v. kleine tractoren/grasmaaiers etc vervoerd.

– Hulp bij vervoer : Van de huidige opslag op het Noordersluis naar locatie waar dissel kan worden aangebracht.
– Hulp bij vervoer heen en terug, van de opslag naar het StadsHart. Op zondag 16 december. Heen: +/- 13.00 uur terug +/- 19.00 uur
– Uitlenen van minitractoren/grasmaaiers/voertuigen waarmee m.b.v. een trekhaak een praalwagen(tje) jan worden voortbewogen tijdens de parade (wellicht inclusief chauffeur)
– Locatie waar aan de karren kan worden gebouwd (onlangs zijn deze verplaatst naar een opslag van bouwbedrijf Noordersluis, waar i.v.m. zittende huurder wel kan worden opgeslagen, maar niet kan worden gebouwd. 30 to 50 m2 is daarvoor voldoende en het liefst 24×7 bereikbaar, i.v.m. de korte tijd waarin opgebouwd/aangepast moet worden.
– Vrijwilligers die tijdens de parade mee willen lopen om de parade te begeleiden en publiek op afstand kan houden zodat de kinderen van de parade veilig kunnen lopen.

Scroll naar boven