Stichting STILA is op zoek naar een opslagruimte voor de low-budget evenementen en donaties.

8 augustus 2019

Vraag:
We zoeken nog steeds opslagruimte voor alle spullen die we gebruiken tijdens onze low-budget evenementen + spullen die we gedoneerd krijgen voor mensen die in armoede leven. Het moet dus wel een opslag zijn die vrij toegankelijk is voor onze vrijwilligers omdat er ook dagelijks aanvragen bij ons binnen komen voor hulp.

Aanbod:
We hebben mascottes, springkussens, partytenten, suikerspin apparaat, popcorn apparaat en meer partyverhuur spullen. We hebben ook genoeg vrijwilligers om een volledig feest te organiseren voor een bedrijf die ons voorziet van onze hulpvraag.

Tegenprestatie:
Wij willen een volledig All-in feest in ruil geven. U heeft zo een leuk feest voor uw personeel zonder dat u daaraan kopzorgen of kosten heeft. Dit scheelt een hoop personeel uren en kosten voor huren van een bedrijf.

Deel het bericht:
"Stichting STILA is op zoek naar een opslagruimte voor de low-budget evenementen en donaties."
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

De laatste aanmeldingen

Drukwerk

Vraag van Roparunteam Flevoland in Lelystad Drukwerk 1. Ons team is afgelopen dinsdag teruggekeerd van een bijzondere Roparun. Als herinnering

Airco warm en koeltechniek

Vraag van Stichting Voedselbank Gezin en Dier in Lelystad Airco warm en koeltechniek We zoeken voor onze kantoorunit 3×10, op

Scroll naar boven