Kwintes GGZ zoekt een elektrische fiets voor een cliënt.

8 augustus 2019

Voor een client van mij ben ik op zoek naar een elektrische fiets. Hieronder kunt u een beschrijving lezen wat de reden is van deze aanvraag:

Vanaf 2012 liep ik vast in mijn leven op vele fronten vanwege mijn autisme, astma en mijn lage stress tolerantie. Er is voor mij toen een Wajong uitkering aangevraagd en deze is mij toegekend.
Het grootste gedeelte van mijn inkomen (70% van het minimum loon) gaat op aan vaste lasten en de rest aan een afbetaling van schulden. Deze schulden zijn ontstaan omdat ik een aantal grote onverwachte rekeningen had ontvangen (o.a. wasmachine die stuk ging). Nu heb ik dit alles goed op de rit en heb ik zelfs een betaalde baan gevonden.
Vanaf 3 december mag ik beginnen met werken bij het RDW in Lelystad. Het RDW is echter slecht bereikbaar met het openbaar vervoer, de dichtstbijzijnde bushalte is 5 km hiervan verwijderd.

Ik heb een slechte conditie vanwege mijn astma en vertrouw het niet om zo’n lange afstand te fietsen ook tijdens de verschillende weersomstandigheden. Als ik deze lange afstand op een gewone fiets zou moeten afleggen, ben ik de rest van de week aan het bijkomen hiervan vanwege o.a. mijn astma, wat niet haalbaar is binnen een werkweek.

Deel het bericht:
"Kwintes GGZ zoekt een elektrische fiets voor een cliënt."
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

De laatste aanmeldingen

Wasmachine aansluiten

Vraag van Stichting Met Inzet Lukt Alles (MILA) in Lelystad Wasmachine aansluiten Ons Winkeltje heeft een wasmachine gedoneerd gekregen. Deze

Aanpassen sprinklersysteem

Vraag van SPOT! Lelystad in Lelystad Aanpassen sprinklersysteem We zijn door een inspectie overvallen. Blijkbaar is ons sprinklersysteem niet meer

vervoer voor een uitje

Vraag van Klaverjasclub vervoer voor een uitje Wij zijn een klaverjasclub, klein maar gezellig, met 13 leden die op dinsdag

Scroll naar boven