Kunnen we voor de markt ondernemers vinden die ons op 3 manieren kunnen helpen?

8 augustus 2019

We hebben geen budget om de deelnemers en bezoekers van de markt koffie/thee aan te bieden. Hiervoor zijn we op zoek naar een ondernemer die ons hierin kan faciliteren. Er zijn rond de 85 mensen die bij de kramen staan en daarnaast verwachten we rond 400 bezoekers.

Daarnaast hebben we nog drukwerk: posters en flyers die we op de dag zelf willen ophangen en uitdelen. We kunnen hiervoor sandwich- en presentatieborden van de gemeente gebruiken om buiten extra aandacht voor de markt te trekken. Hiervoor zoeken we een bedrijf die dit kosteloos wil drukken. We hebben binnen de werkgroep iemand die de ontwerpen maakt, dus het gaat alleen om drukken. Het gaat om ongeveer 10x A0 en A3 posters en 400 A5 flyers.
Tot slot zijn we nog op zoek naar activiteit voor kinderen. Er staat een springkussen, maar we zoeken er nog wat bij, bijvoorbeeld een schminker. Maar mag ook iets anders zijn.

Deel het bericht:
"Kunnen we voor de markt ondernemers vinden die ons op 3 manieren kunnen helpen?"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

De laatste aanmeldingen

PR hulp en materialen

Vraag van Stichting Alle Handen Ineen in Almere PR hulp en materialen Wij van Stichting Alle Handen Ineen kunnen hulp

Oprichten Energiecoöperatie (EC)

Vraag van Energiek Lelystad (voorlopig) in Lelystad Oprichten Energiecoöperatie (EC) De oprichting van een EC vergt, met name na de

Triplex en tengellatten

Vraag van Flevolandse Theatervereniging JTL in Lelystad Triplex en tengellatten Ons decor wordt geregeld hergebruikt maar een aantal zijn nu

Beamer een scherm te leen

Vraag van OldStars -tennis en De Derde Helft bij ITL voor 55 + in Lelystad Beamer een scherm te leen

Scroll naar boven