2 laptops voor jongeren van Challenge Up, Welzijn Lelystad

25 november 2021

Vraag van Welzijn Lelystad in Lelystad

2 laptops voor jongeren van Challenge Up, Welzijn Lelystad

Lelystadse jongeren tussen 14 en 27 jaar doen bij Challenge Up, Welzijn Lelystad iets voor een ander en zijn maatschappelijk betrokken. Dit doen zij in het kader van de Maatschappelijke Diensttijd (MDT). Belangrijk hierbij is dat ze doen wat ze leuk vinden, hun talenten ontdekken en ontwikkelen en andere doelgroepen ontmoeten.
Een aantal van deze jongeren werken bij ons op locatie op hun laptop ter voorbereiding van diverse activiteiten. Nu hebben sommige jongeren helaas geen eigen laptop. Nu is mijn vraag of er bedrijven zijn die 2 laptops willen doneren aan Challenge Up, zodat de jongeren bij ons op locatie op die laptops kunnen werken.

Wij zullen de bedrijven uiteraard bedanken via een social media post. Ook is het misschien leuk als de jongeren iets bakken (b.v. een taart) voor de bedrijven.

Deel het bericht:
"2 laptops voor jongeren van Challenge Up, Welzijn Lelystad"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

De laatste aanmeldingen

Drukwerk

Vraag van Roparunteam Flevoland in Lelystad Drukwerk 1. Ons team is afgelopen dinsdag teruggekeerd van een bijzondere Roparun. Als herinnering

Airco warm en koeltechniek

Vraag van Stichting Voedselbank Gezin en Dier in Lelystad Airco warm en koeltechniek We zoeken voor onze kantoorunit 3×10, op

Scroll naar boven