Website voor Dementheek

9 augustus 2021

De dementheek is een informatie-, advies- en uitleencentrum voor mensen met dementie, hun mantelzorgers en professionals.
Het is gericht op de ondersteuning en welzijn van mensen met geheugenproblemen en (beginnende) dementie en hun mantelzorgers. Van een informatie- en uitleencentrum gaat een grote preventieve werking uit; informatie, hulpmiddelen en producten die bijdragen aan een zinvolle daginvulling en tegen een kleine vergoeding worden aangeboden. Het bereikbaar maken van hulpmiddelen kan helpen bij het vergroten van draagkracht van de mantelzorgers. Door deze laagdrempelige voorziening is een invulling gegeven aan de lege ruimte tussen ‘nog geen zorg/ondersteuning’ en een voorziening zoals dagbesteding.

Om de bekendheid van de dementheek te vergroten is een eenvoudige / platte website nodig / gewenst. De samenwerkende partijen van de dementheek zoeken iemand die voor ons vanuit maatschappelijke betrokkenheid de website wil bouwen.

Deel het bericht:
"Website voor Dementheek"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

De laatste aanmeldingen

Drukwerk

Vraag van Roparunteam Flevoland in Lelystad Drukwerk 1. Ons team is afgelopen dinsdag teruggekeerd van een bijzondere Roparun. Als herinnering

Airco warm en koeltechniek

Vraag van Stichting Voedselbank Gezin en Dier in Lelystad Airco warm en koeltechniek We zoeken voor onze kantoorunit 3×10, op

Scroll naar boven