Horeca brengt gastvrijheid bij je thuis

Veel horecamedewerkers en studenten zitten thuis. Dit is een enorme gemiste kans. Want veel van hun talenten en vaardigheden kunnen ook in deze tijd worden ingezet. Met name nu, tijdens de coronamaatregelen en lockdown het gevoel van eenzaamheid bij velen stijgt. Daarom zijn we hard op zoek naar mensen die voor kortere of langere tijd zich willen inzetten.

In Lelystad zijn veel mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ze kampen bijvoorbeeld met een chronische ziekte, hebben een beperkt of geen sociaal netwerk en voelen zich daarom eenzaam. Door de coronamaatregelen kan deze groep hulp hard gebruiken, maar wordt ook hun sociale netwerk kleiner. Een bezoekje, praatje, een gezamenlijk kopje koffie of misschien wel een keertje samen koken, kan voor hen dan ook van ongekende waarde zijn!

Door als vrijwilliger aan de slag te gaan, kunnen horecamedewerkers en studenten hun vaardigheden benutten en door te ontwikkelen. Het biedt een fijne tijdsbesteding en geeft veel voldoening.

Wij gaan dan ook graag de samenwerking aan met horecamedewerkers, -uitzendbureau, -ondernemers en studenten. Kom jij op de koffie?

Scroll naar boven