Hulp voor mijn stichting

4 februari 2021

Ik heb afgelopen week gesproken met iemand van lelystadse uitdagingen
Ik begreep dat gratis ruimte er niet echt in zit.
Wat ik wel kon proberen waren 2 vriezers en een hoge koelkast te kunnen krijgen.
Ik zoek een flinke vrieskist ongeveer 2.00 meter en een vrieskast met ongeveer 8 laden. en eventueel een hoge koelkast Ik kan er helaas niets voor betalen, ik heb een non profit stichting. Ik zit momenteel met 21 gezinnen en kom echt vries en koelruimte tekort. Ik wou u ook vragen of u kan bemiddelen voor wekelijks zuivelprodukten en, heel brutaal, regelmatig vlees.
Ik hoop dat u me kan helpen.
Met vriendelijke groeten Els Klok
stichting de vlinder
KvK nr 81502982

Deel het bericht:
"Hulp voor mijn stichting"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

De laatste aanmeldingen

Drukwerk

Vraag van Roparunteam Flevoland in Lelystad Drukwerk 1. Ons team is afgelopen dinsdag teruggekeerd van een bijzondere Roparun. Als herinnering

Airco warm en koeltechniek

Vraag van Stichting Voedselbank Gezin en Dier in Lelystad Airco warm en koeltechniek We zoeken voor onze kantoorunit 3×10, op

Scroll naar boven