Twee overkappingen woonlocaties Triade

15 oktober 2020

Voor twee groepswoningen is de wens een overkapping aan de achtergevel te plaatsen, om vaker buiten te kunnen zijn, bezoek te ontvangen, maar ook t.b.v. zonwering.
Bij elke woning een overkapping van 5 x 2,5 mrt, met verlichting.
Gezien de huidige maatregelen van het IRVM, is de urgentie om aanpassingen te doen in/aan de woning urgenter geworden. Wij vinden het belangrijk dat de bewoners in hun eigen woonomgeving bezoek kunnen ontvangen, helaas is hier weinig mogelijkheid voor binnen het pand. Door het plaatsen van een overkapping kunnen de bewoners, op gepaste afstand, bezoek ontvangen en hoeft dit niet in de gemeenschappelijke ruimte. Hierdoor neemt het besmettingsgevaar zienderogen af, omdat bezoek niet binnen in de woning hoeft te komen.
Tevens kan er overdracht plaatsvinden onder en overkapping bij het ophalen en terugbrengen voor en na een weekend logeren.
Uiteraard is ontvangen van bezoek niet de hoofdreden; de bewoners zijn graag buiten en een overkapping geeft de mogelijkheid om bij slecht en heel zonnig weer, nog vaker naar buiten te kunnen. Omdat deze cliënten veelal afhankelijk zijn van andere (begeleiding, vrijwilligers, familie) om naar buiten te kunnen gaan, geeft een overdekt stuk in de tuin meer bewegingsvrijheid en onafhankelijkheid. Tevens een stuk privacy omdat ze met elkaar, zonder begeleiding, vaker samen kunnen zijn in de eigen woonomgeving.

Deel het bericht:
"Twee overkappingen woonlocaties Triade"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

De laatste aanmeldingen

PR hulp en materialen

Vraag van Stichting Alle Handen Ineen in Almere PR hulp en materialen Wij van Stichting Alle Handen Ineen kunnen hulp

Oprichten Energiecoöperatie (EC)

Vraag van Energiek Lelystad (voorlopig) in Lelystad Oprichten Energiecoöperatie (EC) De oprichting van een EC vergt, met name na de

Triplex en tengellatten

Vraag van Flevolandse Theatervereniging JTL in Lelystad Triplex en tengellatten Ons decor wordt geregeld hergebruikt maar een aantal zijn nu

Beamer een scherm te leen

Vraag van OldStars -tennis en De Derde Helft bij ITL voor 55 + in Lelystad Beamer een scherm te leen

Scroll naar boven