??Help Future Pioneers aan een stichting

Vraag van Future Pioneers Stadslab & Creatieve Denktank in Lelystad

??Help Future Pioneers aan een stichting

?Na een vliegende start van het burgerinitiatief en het enthousiasme waarmee dit is ontvangen bij zowel inwoners, bedrijfsleven en politiek van Lelystad willen we stappen maken. Momenteel bestaat de kerngroep uit een tiental enthousiaste en actieve inwoners en willen wij activiteiten organiseren waarbij we in gesprek willen gaan met de gemeente en belanghebbenden die te maken hebben met kunst, cultuur en uitgaansleven in Lelystad.

Ons doel is daarom deze maanden het burgerinitiatief te professionaliseren en o.a. de gemeente Lelystad dichter bij ons te betrekken. Eén van onze wensen is om in ieder geval voor de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar een Lelystads Cultuurdebat te organiseren.

??Om dit te realiseren zoeken wij naar een partij die ons kan helpen het burgerinitiatief om te zetten naar een stichting zodat wij ook aanspraak kunnen maken op subsidies en onze activiteiten kunnen financieren.

??‍???‍?Future Pioneers Stadslab & Creatieve Denktank
De stem van Lelystad. Het (on)gevraagd advies geven aan, en meepraten met lokale politiek, culturele instanties, Horeca, vastgoedpartijen en andere belanghebbenden die iets te maken hebben met kunst, cultuur en het uitgaansleven binnen Lelystad.

?Meer informatie:
https://flevopost.nl/artikel/1174795/creatieve-lelystedelingen-willen-uitgaan-in-lelystad-verbeteren.html

Nader te bepalen

https://lelystadseuitdaging.nl/wp-content/uploads/elementor/forms/617264e1dc91e.png

Scroll naar boven