Scouting vereniging Bramzijger zoekt manskracht voor werkzaamheden aan het clubhuis, werkzaamheden aan roeiboten en het nakijken/ reviseren van vier buitenboordmotoren.

8 augustus 2019

Vraag:
Scouting Bramzijger zijn de waterscouts van Lelystad, we hebben een clubhuis aan het bovenwater, waar we ca. 50 kinderen het scoutingspel leren op en rond het water. Dit spel bestaat uit roeien en zeilen en alles wat daarbij komt kijken. Ook zijn we daarnaast veel te vinden in het bos van het Hollandse hout.
Momenteel hebben we een clubhuis dat sterk aan vervanging toe is en daarvoor hebben we de vergunning en financiën voor elkaar, echter dit kon alleen als we veel van de werkzaamheden zelf zouden doen. Denk aan ontmantelen van CV installaties, keuken apparatuur en uiteindelijk de sloop van het pand zelf. Hiervoor zoeken we mankracht die ons in de eerste drie maanden van 2019 kunnen helpen.
De tweede hulpvraag die we hebben gaat over het onderhoud van de boten. We hebben onlangs drie roeiboten gekregen die opgeknapt moeten worden zodat de jongste groep (7-11 jaar) kunnen roeien. Deze groep groeit gestaag en het wordt te krap in de bootjes. Het werk bestaat uit lassen, kaalschuren en weer een aantal goede verflagen aanbrengen. Kaalschuren zou ook d.m.v. zandstralen kunnen. De derde hulpvraag die we hebben gaat over de buitenboord motoren, we hebben er een aantal en deze zouden gereviseerd / nagekeken moeten worden, zodat we alleen nog maar goed werkende motoren hebben. Het gaat hierbij om vier buitenboordmotoren.

Aanbod:
Als het clubgebouw na de eerste helft van het jaar 2019 klaar is, willen we deze graag eens te beschikking stellen bijeenkomsten oid, dit kan ook in combinatie met ons buiten terrein waar met en vuurtje een heerlijke avond georganiseerd kan worden.

Tegenprestatie:
Als tegenprestatie kunnen we ook praten om te zien of we eens kunnen zeilen of roeien. We hebben een vloot van 5 Lelievletten en 4 roeiboten (als het onderhoud klaar is 7) die we kunnen inzetten voor een leuke middag op het water. Geschikt voor jong en oud.

Deel het bericht:
"Scouting vereniging Bramzijger zoekt manskracht voor werkzaamheden aan het clubhuis, werkzaamheden aan roeiboten en het nakijken/ reviseren van vier buitenboordmotoren."
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

De laatste aanmeldingen

Voetbal doel

Vraag van Noodoplossing Oekraïense vluchtelingen, locatie SGL in Lelystad Voetbal doel Voor de vluchtelingenopvang zijn we op zoek naar een

Scroll naar boven