Lelystadse uitdaging

Wil jij impact maken in Lelystad? Doe dan mee met onze kerstpakketten actie en bezorg iedereen een fijne kerst!

29 november 2022

Ook dit jaar zet de Lelystadse Uitdaging zich weer in voor minimagezinnen in Lelystad met onze speciale kerstpakkettenactie. In Lelystad leeft nog steeds 12% van de inwoners onder het bijstandsniveau en groeit 15,4% van de kinderen op in een minimahuishouden. Deze mensen kunnen, zeker rond de Kerst, wel een extraatje gebruiken! En wij vinden dat we ook juist dit jaar, mede door de energiecrisis, extra aandacht aan deze gezinnen moeten besteden.

Doe je ook mee?
Ben je van plan kerstpakketten aan je medewerkers of relaties te geven? Dan dagen we je uit om er voor het goede doel een aantal extra te bestellen en te doneren. Bedank je je medewerkers dit jaar op een andere manier en geef je geen kerstpakketten? Dan kun je alsnog pakketten doneren voor deze actie door een keuze te maken uit ons eigen aanbod! Wij maken het makkelijk, speciaal voor deze actie heeft onze lokale partner Promotrade een kerstpakket samengesteld met heerlijke producten ter waarde van €20,- excl. btw.

Je aanbod of keuze kun je mailen naar info@lelystadseuitdaging.nl ovv ‘’Kerstpakkettenactie 2022’’. Geef daarbij aan om hoeveel pakkettenhet gaat óf dat je een pakket van ons (Promotrade) kiest. Kerstpakketten van Promotrade kunnen t/m 1 december besteld worden. Met dit kleine gebaar, kun je zoveel betekenen! Wij zorgen er dan samen met jou voor dat deze pakketten goed terecht komen.

We hebben als doel om dit jaar nog meer kwetsbare gezinnen blij te maken. De geschonken pakketten worden tijdens de kerstperiode verspreid onder gezinnen die een relatie hebben met o.a. Stichting MILA, Stichting IDO of het Leger des Heils.

Kerstpakketten over ná Kerst?
Heb je kerstpakketten of kerstgeschenken over na kerst? Ook dan het mogelijk om deze na de kerstperiode te schenken aan minimagezinnen. Mail je aanbod naar: info@lelystadseuitdaging.nl. Wij zorgen er dan alsnog voor dat de pakketten goed terecht komen.

Wil je ook je steentje bijdragen en onze minimagezinnen in Lelystad helpen?

Met een kerstpakket bezorgen we iedereen een fijne kerst!

Deel het bericht:
"Wil jij impact maken in Lelystad? Doe dan mee met onze kerstpakketten actie en bezorg iedereen een fijne kerst!"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Opslagruimte

Vraag van Roparunteam Flevoland in Lelystad Opslagruimte Ergens in de loop van het jaar hebben we een vraag. Onze spullen

Kerstpakketten actie 2023

Ook dit jaar zet de Lelystadse Uitdaging zich weer in voor minimagezinnen in Lelystad met onze speciale kerstpakkettenactie. In Lelystad

Scroll naar boven