Vraag om personele ondersteuning bij 4Fusion: PR en boekhouding

5 september 2023

Vraag van 4Fusion in Lelystad

Vraag om personele ondersteuning bij 4Fusion: PR en boekhouding

U kent 4Fusion vast: een tuin in het Woldpark midden in Lelystad waar jongeren worden begeleid die uitgevallen zijn of dreigen uit te vallen uit het onderwijs. En waar de buurt welkom is voor een kop koffie, meehelpen in de tuin of het aaien van de dieren. We groeien hard en volgend jaar verhuizen we naar een groter stuk grond, waarschijnlijk ook in het Woldpark.
We groeien hard en hebben veel behoefte aan goede ondersteuning. Tegelijkertijd blijven we een stichting waar geen winst wordt gemaakt. We zijn dus op zoek mensen die ons voor een klein bedrag kunnen helpen. We zoeken voor 4 uur per week iemand die voor ons de social media kan doen (foto’s en filmpjes maken, posts op Facebook en Instagram, bijhouden website) . En we zoeken iemand die onze boekhouding, facturering en administratie kan doen voor ongeveer 6 uur in de week.

We maken iedere dag samen met de deelnemers wat lekkers. Dat kan een taart zijn maar ook soep of een quiche. Je kunt altijd langs komen voor een kop koffie en om wat op te halen.

Amber Jong
4Fusion
E-mail amber@4fusion.nl
Telefoon 0622727638
Website organisatie https://4fusion.nl
Adres Wold 11-8
Postcode 8225 AA
Plaatsnaam Lelystad

Deel het bericht:
"Vraag om personele ondersteuning bij 4Fusion: PR en boekhouding"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

De laatste aanmeldingen

Drukwerk

Vraag van Roparunteam Flevoland in Lelystad Drukwerk 1. Ons team is afgelopen dinsdag teruggekeerd van een bijzondere Roparun. Als herinnering

Airco warm en koeltechniek

Vraag van Stichting Voedselbank Gezin en Dier in Lelystad Airco warm en koeltechniek We zoeken voor onze kantoorunit 3×10, op

Scroll naar boven