Vraag om personele ondersteuning bij 4Fusion: PR en boekhouding

Vraag van 4Fusion in Lelystad

Vraag om personele ondersteuning bij 4Fusion: PR en boekhouding

U kent 4Fusion vast: een tuin in het Woldpark midden in Lelystad waar jongeren worden begeleid die uitgevallen zijn of dreigen uit te vallen uit het onderwijs. En waar de buurt welkom is voor een kop koffie, meehelpen in de tuin of het aaien van de dieren. We groeien hard en volgend jaar verhuizen we naar een groter stuk grond, waarschijnlijk ook in het Woldpark.
We groeien hard en hebben veel behoefte aan goede ondersteuning. Tegelijkertijd blijven we een stichting waar geen winst wordt gemaakt. We zijn dus op zoek mensen die ons voor een klein bedrag kunnen helpen. We zoeken voor 4 uur per week iemand die voor ons de social media kan doen (foto’s en filmpjes maken, posts op Facebook en Instagram, bijhouden website) . En we zoeken iemand die onze boekhouding, facturering en administratie kan doen voor ongeveer 6 uur in de week.

We maken iedere dag samen met de deelnemers wat lekkers. Dat kan een taart zijn maar ook soep of een quiche. Je kunt altijd langs komen voor een kop koffie en om wat op te halen.

Amber Jong
4Fusion
E-mail amber@4fusion.nl
Telefoon 0622727638
Website organisatie https://4fusion.nl
Adres Wold 11-8
Postcode 8225 AA
Plaatsnaam Lelystad

Scroll naar boven