Uitnodiging voor hét Lelystad Sponsordiner

1 september 2023

Proef de toekomst – een maatschappelijke én culinaire belevenis met nieuwe Lelystadse helden

Wanneer:   donderdag 12 oktober 2023
Tijd:              17.30-21.00 uur
Waar:           Werkbedrijf Lelystad, Vaartweg 67
Kaarten:     € 95,- p.p., viergangendiner inclusief drankjes.
Te bestellen via goedbezig@lelystadseuitdaging.nl

Een unieke belevenis – proef de smaak van onze Lelystadse helden
Met veel enthousiasme nodigen wij je uit voor de 7e editie van het Lelystad Sponsordiner 2023, een avond vol maatschappelijke betrokkenheid, culinaire verrassingen en lokale samenwerking. Het diner vindt plaats bij Werkbedrijf Lelystad. Speciaal voor deze avond wordt deze locatie omgetoverd tot een maatschappelijk sterrenrestaurant. Je proeft, ruikt en beleeft de smaken die Lelystad te bieden heeft. Ieder gerecht vertelt een maatschappelijk verhaal en wordt met passie bereid door creatieve Lelystadse chef-koks. Zij koken samen met de leerlingen van Praktijkonderwijs de Steiger en medewerkers van Concern voor Werk. Zo leren zij de fijne kneepjes van het vak van onze lokale chef-koks, die hun talent voor anderhalve dag geheel belangeloos inzetten.

    

Wat je kunt verwachten:

  • Een onvergetelijk culinair avontuur, bereid door getalenteerde Lelystadse chef-koks met lokale producten uit onze stad (van onder andere de Lelystadse Boer).
  • Inspirerende gesprekken en netwerkmogelijkheden met mede-ondernemers.
  • Ervaar de impact van jouw bijdrage op lokale maatschappelijke projecten.

Samenbouwen aan een socialer Lelystad
Jouw deelname aan dit diner draagt direct bij aan het realiseren van maatschappelijke projecten in Lelystad. Het verbindt ondernemers met de maatschappij en versterkt onze stad.

Wees er snel bij
Wil je verzekerd zijn van jouw plek bij een heerlijk diner bereid met uitsluitend Lelystadse producten én bijdragen aan deze onvergetelijke werkervaring van onze Lelystadse helden? Zet de datum alvast in je agenda en bestel gelijk je kaarten via goedbezig@lelystadseuitdaging.nl. Er is plaats voor maximaal 124 gasten, dus wees er snel bij! Het is zowel mogelijk om losse kaarten te bestellen als om per tafel te boeken.

Proef de toekomst, bouw mee aan een beter Lelystad.

Graag tot ziens op 12 oktober!

Deel het bericht:
"Uitnodiging voor hét Lelystad Sponsordiner"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Opslagruimte

Vraag van Roparunteam Flevoland in Lelystad Opslagruimte Ergens in de loop van het jaar hebben we een vraag. Onze spullen

Kerstpakketten actie 2023

Ook dit jaar zet de Lelystadse Uitdaging zich weer in voor minimagezinnen in Lelystad met onze speciale kerstpakkettenactie. In Lelystad

Scroll naar boven