Twee weegschaalkassa’s

Vraag van Stichting Moskee El Imaan

Twee weegschaalkassa’s

Graag wil ik namens de Moskee El Imaan Lelystad een verzoek indienen voor uw steun ten behoeve van ons winkeltje in de moskee, dat Marokkaanse producten aanbiedt aan de bezoekers van de moskee.

Het winkeltje speelt een cruciale rol in het voorzien van onze gemeenschap van authentieke Marokkaanse producten en levensmiddelen. Het biedt niet alleen een scala aan hoogwaardige producten, maar fungeert ook als een ontmoetingspunt waar gemeenteleden samenkomen en betrokkenheid bij de moskee bevorderd wordt.

Om het winkelproces efficiënter en klantvriendelijker te maken, streven wij ernaar om twee weegschaalkassa’s aan te schaffen. Deze kassa’s zullen ons in staat stellen om de verkoop van verse producten, zoals kruiden, groenten en fruit, nauwkeurig te meten en af te rekenen. Dit zal niet alleen de transacties versnellen, maar ook zorgen voor een betere organisatie en administratie. Helaas hebben wij beperkte financiële middelen en zijn we afhankelijk van vrijwillige donaties en subsidies om onze faciliteiten te verbeteren.

Voorstel tegenprestatie: Wij kunnen een aantal zaken aanbieden bijv. een Arabische ontbijt, lunch of een diner aan belangstellenden. Wij kunnen onze bezoekers overhalen om bijvoorbeeld met u appels te plukken, we kunnen ook evenementen bijvoorbeeld voetbaltoernooi organiseren

Scroll naar boven