Stichtingen en verenigingen opgelet: Heb jij spullen, hulp of kennis nodig? Vraag het de Lelystadse Uitdaging! Dan gaan wij in ons netwerk voor je op zoek naar een mooie match. 

6 september 2022

Op 20 september komt onze matchgroep weer bij elkaar om alle lopende aanvragen te evalueren, de nieuw binnengekomen aanvragen te behandelen en op zoek te gaan naar mogelijke matches. Dus ben jij lid van, of ken jij een club, vereniging of stichting waar behoefte is aan hulp in de vorm van kennis, mankracht of materiaal? Dien dan een aanvraag in via onze website en wie weet kunnen wij samen met ons netwerk een oplossing bieden.

Aanvragen voor de komende matchgroepbijeenkomst kunnen t/m 19 september ingediend worden.

Vraag & aanbod

Deel het bericht:
"Stichtingen en verenigingen opgelet: Heb jij spullen, hulp of kennis nodig? Vraag het de Lelystadse Uitdaging! Dan gaan wij in ons netwerk voor je op zoek naar een mooie match. "
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Opslagruimte

Vraag van Roparunteam Flevoland in Lelystad Opslagruimte Ergens in de loop van het jaar hebben we een vraag. Onze spullen

Kerstpakketten actie 2023

Ook dit jaar zet de Lelystadse Uitdaging zich weer in voor minimagezinnen in Lelystad met onze speciale kerstpakkettenactie. In Lelystad

Scroll naar boven