Save the date: de jubileumeditie van hét Lelystad Sponsordiner op donderdag 2 september. Koop nu alvast je kaarten!

29 juli 2021

Proef de smaak van Lelystad!

Hét Lelystad Sponsordiner – de jubileumeditie!

Een maatschappelijke én culinaire belevenis in de stad van de nieuwe natuur.

Wanneer: donderdag 2 september 2021
Tijd: 18:00-21:00
Waar: Boerkok, Meerkoetenweg 9, 8218 NA Lelystad
Kaarten: €95,- p.p. (viergangendiner incl. drankjes), te bestellen via: goedbezig@lelystadseuitdaging.nl

Een unieke belevenis – vier 5 jaar Lelystadse Uitdaging met ons mee!

In september bestaat de Lelystadse Uitdaging 5 jaar en dat vieren we!
We vieren vijf jaar maatschappelijke impact voor Lelystad: in vijf jaar hebben we ruim 1000 matches gemaakt met een maatschappelijke waarde van meer dan €900.000!

Dit geweldige resultaat hebben we samen met ondernemend Lelystad bereikt. Ondernemers die zich hard maken voor onze stad. Daar heffen we graag samen het glas op tijdens de 5e jubileumeditie van hét maatschappelijke Lelystad Sponsordiner. Dit jaar in de Buitenka(n)s op het erf van Boerkok. Een bijzondere locatie, midden in de natuur en omgeven door de akkers van de Lelystadse Boer. Bij mooi weer dineren we buiten, in een sfeervolle ambiance. Zowel binnen als buiten is er voldoende ruimte om de 1,5 meter maatregel te hanteren.

Het eetbare landschap

Het diner staat volledig in teken van de natuur in Lelystad. Je proeft, ruikt en beleeft de smaken die Lelystad te bieden heeft van o.a. de Lelystadse Boer en de Boerderij van de Toekomst. Ieder gerecht vertelt een maatschappelijk verhaal en wordt met passie bereid door creatieve Lelystadse chef-koks. De koks koken samen met de leerlingen van het Praktijkonderwijs de Steiger, cliënten van Werkbedrijf Lelystad en gedetineerden van de PI Lelystad. Zij leren zo de fijne kneepjes van het vak kennen van onze lokale chef-koks die hun vakmanschap geheel belangeloos inzetten voor anderhalve dag.

Tijdens deze avond word je in de watten gelegd door de studenten en leraren van het MBO-College Lelystad, jongeren van Challenge Up en medewerkers van Concern voor Werk en Werkbedrijf Lelystad. Een verrijking van hun werkervaring én zij komen in contact met toekomstige werkgevers. Afgelopen jaren heeft de samenwerking tot veel bijzondere ontmoetingen geleid en een aantal banen opgeleverd. Met de opbrengsten van het diner worden de activiteiten van de Lelystadse Uitdaging ondersteund. Zo geven we eten meer betekenis en dragen we bij aan een mooiere samenleving! Samen met het bedrijfsleven, boeren, onderwijs en burgers.

Wees er snel bij!

Wil je bijdragen aan deze onvergetelijke werkervaring en genieten van een heerlijk diner bereid met uitsluitend Lelystadse producten?
Bestel nu kaarten om bijvoorbeeld je relaties uit te nodigen, medewerkers te bedanken, je familie kennis te laten maken met Lelystad of om samen met je team te eten.

Kaarten voor het viergangen verrassingsdiner, inclusief drankjes, zijn te koop voor €95,- p.p. en te bestellen via: goedbezig@lelystadseuitdaging.nl.
Er is plaats voor een beperkt aantal gasten dus wees er snel bij. Het is mogelijk om losse kaarten te bestellen en per tafel te boeken.

Proef de smaak van Lelystad! Graag tot ziens op 2 september!
De Lelystadse Uitdaging volgt de richtlijnen van het RIVM en de regering.

Deel het bericht:
"Save the date: de jubileumeditie van hét Lelystad Sponsordiner op donderdag 2 september. Koop nu alvast je kaarten!"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Opslagruimte

Vraag van Roparunteam Flevoland in Lelystad Opslagruimte Ergens in de loop van het jaar hebben we een vraag. Onze spullen

Scroll naar boven