Ruimte voor de Sportspullenbank

Vraag van Sportspullenbank in Lelystad

Ruimte voor de Sportspullenbank

De sportspullenbank zoekt een ruimte voor in 2023. De ruimte moet minimaal 30 vierkante meter zijn en zou het hele jaar gebruikt moeten kunnen worden door vrijwilligers en medewerkers van de sportspullenbank.

De sportspullenbank is dit jaar uitgegroeid tot een terugkerend initiatief waarbij inwoners in Lelystad die het financieel zwaar hebben, met een toegangskaart het hele jaar door toegang hebben tot goedkope sportspullen.

Nu is het echter zo dat de ruimte waar we nu in zitten telkens opgebouwd en afgebroken moet worden. Na opening van de bank worden alle uitgestalde spullen weer opgeborgen in dozen en in een hok in de berging opgeslagen. Dit kost enorm veel tijd en is daardoor niet handig.

Voor 2023 zijn we daarom op zoek naar een soort winkel ruimte waar we onze sportspullen in kunnen uitstallen en bij openingen enkel de sleutel om hoeven te draaien en zo inwoners kunnen ontvangen.

Er wordt uiteraard promotie gemaakt voor de partij waar mee samengewerkt kan worden/waar in het pand kan worden gezeten. Verder zou een vergoeding per jaar bespreekbaar zijn.

Sportspullenbank

Scroll naar boven