(opslag)ruimte gezocht voor Ons Deelkastje

Vraag van Ons Deelkastje in Lelystad

(opslag)ruimte gezocht

Ik ben ruim een jaar geleden een deelkastje begonnen en deze is in rap tempo uitgegroeid. Dagelijks komen er ongeveer tussen de 15 en 30 personen mijn kastje bezoeken. Naast dit deelkastje probeer ik ook 1 a 2 keer per week een uitgifte te doen. Mensen kunnen dan tegen een kleine donatie van €1 een lekkere gezonde tas groenten/fruit/zuivel komen ophalen. op deze dagen komen er tussen de 50 en 100 personen een tas halen.

ik ben dagelijks naast mijn eigen werk bezig met het verzamelen van zoveel mogelijk donaties, groenten en fruit. dit doe ik samen met een groepje vrijwilligers. alles sla ik op onder mijn carport en in mijn kleine schuur alleen kom ik opslag ruimte te kort. ik ben dan ook op zoek naar (gratis) opslag ruimte (niet verwarmd) en tevens ook gelijk uitgifte ruimte 🙂 Ik woon zelf in de Zuiderzeewijk en het zou natuurlijk prettig zijn als de opslag niet al te ver van mijn huis is.

 

Scroll naar boven