(opslag)ruimte gezocht voor Ons Deelkastje

24 november 2022

Vraag van Ons Deelkastje in Lelystad

(opslag)ruimte gezocht

Ik ben ruim een jaar geleden een deelkastje begonnen en deze is in rap tempo uitgegroeid. Dagelijks komen er ongeveer tussen de 15 en 30 personen mijn kastje bezoeken. Naast dit deelkastje probeer ik ook 1 a 2 keer per week een uitgifte te doen. Mensen kunnen dan tegen een kleine donatie van €1 een lekkere gezonde tas groenten/fruit/zuivel komen ophalen. op deze dagen komen er tussen de 50 en 100 personen een tas halen.

ik ben dagelijks naast mijn eigen werk bezig met het verzamelen van zoveel mogelijk donaties, groenten en fruit. dit doe ik samen met een groepje vrijwilligers. alles sla ik op onder mijn carport en in mijn kleine schuur alleen kom ik opslag ruimte te kort. ik ben dan ook op zoek naar (gratis) opslag ruimte (niet verwarmd) en tevens ook gelijk uitgifte ruimte 🙂 Ik woon zelf in de Zuiderzeewijk en het zou natuurlijk prettig zijn als de opslag niet al te ver van mijn huis is.

 

Deel het bericht:
"(opslag)ruimte gezocht voor Ons Deelkastje"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

De laatste aanmeldingen

Wasmachine aansluiten

Vraag van Stichting Met Inzet Lukt Alles (MILA) in Lelystad Wasmachine aansluiten Ons Winkeltje heeft een wasmachine gedoneerd gekregen. Deze

Aanpassen sprinklersysteem

Vraag van SPOT! Lelystad in Lelystad Aanpassen sprinklersysteem We zijn door een inspectie overvallen. Blijkbaar is ons sprinklersysteem niet meer

vervoer voor een uitje

Vraag van Klaverjasclub vervoer voor een uitje Wij zijn een klaverjasclub, klein maar gezellig, met 13 leden die op dinsdag

Scroll naar boven