Nike trainingspakken voor de deelnemers

17 april 2024

Vraag van Leger des Heils in Lelystad

Nike trainingspakken voor de deelnemers

Ik ben een Activeringscoach Bij Vast en Verder te Lelystad. Ik motiveer de deelnemers om naar het werk te gaan, school te attenderen en het beste uit de kast te halen. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor het opzetten van activiteiten voor de deelnemers binnen Vast en Verder. Een van deze activiteiten is het wekelijkse voetbalmoment samen met de deelnemers. Elke week voetballen we samen. Dit is een mooi contact moment voor de deelnemers. Deze momenten zorgen ervoor dat de jongens positief bezig zijn, het bevordert een stukje discipline, samenspel en talent ontwikkeling.

Momenteel gaan er wekelijks een stuk of 10 jongens mee. Ik wil deze jongens graag belonen en commitment bevorderen bij het voetbal. Dus bij deze dien ik mijn aanvraag in voor 10 Nike trainingspakken voor de deelnemers.

Ik ben naast het zijn van een activeringscoach, ook een Barber. Als tegenprestatie stel ik voor om een aantal mannen die het niet breed hebben, gratis te voorzien van een knipbeurt, (Kapsel en baard).

Deel het bericht:
"Nike trainingspakken voor de deelnemers"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

De laatste aanmeldingen

Drukwerk

Vraag van Roparunteam Flevoland in Lelystad Drukwerk 1. Ons team is afgelopen dinsdag teruggekeerd van een bijzondere Roparun. Als herinnering

Airco warm en koeltechniek

Vraag van Stichting Voedselbank Gezin en Dier in Lelystad Airco warm en koeltechniek We zoeken voor onze kantoorunit 3×10, op

Scroll naar boven