Nieuwe deelnemerslocaties gezocht voor Tour of Art Flevoland

1 december 2023

Vraag van Stichting Culturale in Lelystad

Nieuwe deelnemerslocaties gezocht voor Tour of Art Flevoland

Zoals ieder jaar, zijn we weer op zoek naar mogelijke deelnemerslocaties voor de Tour of Art Flevoland voor volgend jaar. Jaarlijks vallen er een of meer locaties af. We zijn al wel met wat locaties in gesprek, maar niet alle aangeboden locaties blijken geschikt te zijn voor de plaatsing van 3-6 deelnemende kunstenaars tijdens de Tour of Art. Ook weten we nooit van tevoren hoeveel locaties we nodig hebben, omdat we pas na de inschrijving en selectie zicht hebben op het aantal deelnemers en de soorten kunst waarvoor we plek nodig hebben. Dus we zitten bij voorkeur wat ruimer ‘in ons jasje’ wat locaties betreft, zodat we de beste keuzes kunnen maken.

Het Tour of Art weekend vindt plaats op zaterdag 5 en zondag 6 oktober 2024. Op vrijdagmiddag of -avond (of al eerder) moet er door de deelnemers kunnen worden ingericht. Maar zoals altijd, moeten we al uiterlijk eind februari / begin maart weten welke locaties we beschikbaar zouden kunnen hebben. Dit omdat we al in maart/april de indeling van de kunstenaars over de locaties gaan maken, en direct daarna beginnen met het samenstellen van de brochure.

Voor alle deelnemerslocaties geldt dat wij die beschouwen als sponsor van het evenement. De locaties, en dus ook de bedrijven of andere organisaties, worden zeer duidelijk vermeld in de brochure, op onze website, op onze sponsorborden tijdens de Tour of Art, en op de sponsorslideshow tijdens de (doorgaans goed bezochte) opening van de centrale deelnemersexpositie in de KUBUS. In speciale gevallen kan daarnaast afgesproken worden dat de locatie het recht krijgt op een kleine advertentie in de digitale brochure.

https://lelystadseuitdaging.nl/wp-content/uploads/elementor/forms/6564d6ec07d9e.jpg

Deel het bericht:
"Nieuwe deelnemerslocaties gezocht voor Tour of Art Flevoland"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

De laatste aanmeldingen

Voetbal doel

Vraag van Noodoplossing Oekraïense vluchtelingen, locatie SGL in Lelystad Voetbal doel Voor de vluchtelingenopvang zijn we op zoek naar een

Scroll naar boven