Makelaars gezocht voor een brainstorm!!

21 juli 2022

Vraag van Challenge Up in Lelystad

Makelaars gezocht voor een brainstorm!!

Goedendag,
Graag zouden wij in de periode sept t/m nov een keer met de Lelystadse Makelaars (en evt de woningbouw)een brainstormsessie willen houden over de woningnood in Lelystad, gericht op de doelgroep jongeren.
We horen steeds meer over woningnood-verhalen, waarin jongeren soms tijdelijk als ook voor vast een verblijfplaats zoeken.
Hierin willen we graag met jullie ‘out- of- the-box’ leren denken en kijken of we mogelijke oplossingen kunnen vormgeven. Daarom dagen wij makelaars ( als ook andersoortige ondernemers en de woningbouw uit) om met ons, jongeren van Challenge Up, samen iets te ondernemen (aan tafel, op de fiets/ skeelers, skate- en longboards, step etc. door de stad of een andere leuke wijze van creatief brainstormen) en te kijken of en hoe wij tot goede ideeën komen. Wie durft?

De tegenprestatie kan zijn het plan tot uitvoer brengen OF een sportieve , smakelijke of ontspannende uitdaging voor jullie of een andere partij (aangewezen door jullie) te organiseren (natuurlijk in overleg 😉 . Indien een ander TE GEK IDEE wenselijk is, laat het ons vooral weten. Want ons motto is; Wij doen graag iets voor een ander!

 

Deel het bericht:
"Makelaars gezocht voor een brainstorm!!"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

De laatste aanmeldingen

Voetbal doel

Vraag van Noodoplossing Oekraïense vluchtelingen, locatie SGL in Lelystad Voetbal doel Voor de vluchtelingenopvang zijn we op zoek naar een

Scroll naar boven