Lelystad Verbindt zoekt advies bij de vraag of het verstandig is om een stichting te worden

4 april 2024

Vraag van Lelystad Verbindt in Lelystad

Lelystad Verbindt zoekt advies bij de vraag of het verstandig is om een stichting te worden

Lelystad Verbindt is een groep van betrokken burgers in Lelystad. Het is onze ambitie om Lelystad harmonieuzer en toleranter te maken door middel van het organiseren van unieke evenementen, waarbij Lelystedelingen elkaar kunnen ontmoeten en elkaar zo beter leren kennen.

Er bestaan in Lelystad al een heleboel organisaties en verenigingen met ieder hun eigen doelgroep. Wij willen graag de lijm zijn tussen maatschappelijke organisaties, groepen en individuen, om zo te ervaren dat we allemaal mens zijn met elkaar en dat we elkaar nodig hebben voor een fijne samenleving.

Jullie kunnen ons al kennen van de mooie evenementen die we vorig jaar hebben georganiseerd onder begeleiding van Bureau Gelijke Behandeling Flevoland:

de viering van Keti Koti op 1 juli vorig jaar, vanwege 150 jaar afschaffing van de slavernij, voor bewustwording en hoop op een goede toekomst samen en

de viering van BU-DAY op 14 oktober jongstleden, rondom Coming Out Day, waar we wilden uitdragen dat een ieder de veiligheid moet hebben zichzelf te kunnen zijn.

Dit jaar gaan we zelfstandig verder en dienen we de fondsenwerving zelf te regelen. Wij zoeken kennis en wijsheid hoe we dat het beste kunnen aanpakken.
Is het verstandig een stichting op te richten?
Is er een stichting waarbij we ons misschien kunnen aansluiten voorlopig?
Wie kan ons helpen met de oprichting van een stichting?
Hoe kan dat zo voordelig mogelijk?

Wie heeft tijd en zin ons uit ervaring en/of expertise te helpen bij de keuzes waar we nu voor staan? Daarom jullie hulp gevraagd bij het mogelijk maken van onze verbindende activiteiten, samen met en voor alle Lelystedelingen.

Deel het bericht:
"Lelystad Verbindt zoekt advies bij de vraag of het verstandig is om een stichting te worden"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Kerstpakketten actie 2023

Ook dit jaar zet de Lelystadse Uitdaging zich weer in voor minimagezinnen in Lelystad met onze speciale kerstpakkettenactie. In Lelystad

De Laatste Pluk

Vorige week vrijdag vond de eerste plukdag voor de landelijke actie ‘De Laatste Pluk’ van de Nederlandse Uitdaging in Flevoland

Scroll naar boven