Lelystad Schoon is nu een echte stichting!

30 september 2021

Wat ruim een half jaar geleden begon als een spontane gezamenlijke zwerfafval-opruimactie is inmiddels uitgegroeid tot een Lelystadse beweging van enkele honderden vrijwilligers die gezamenlijk hun steentje bijdragen om Lelystad schoner te maken.

Dat Lelystad Schoon nu een stichting is betekent dat we nóg meer het verschil kunnen maken in Lelystad. We zijn beter georganiseerd om gesprekken aan te gaan met bijvoorbeeld de gemeente of ondernemers om samen te kijken hoe we zwerfafval kunnen opruimen, of beter nog, voorkomen. We kunnen sponsorgeld ontvangen om bijvoorbeeld materialen te kopen of bedankjes voor vrijwilligers. Ook kunnen we meer en breder communiceren over onze acties.

We danken de Lelystadse Uitdaging, omdat zij ons gekoppeld hebben aan notaris Binnerts van Hak & Rein Vos notarissen. Notaris Binnerts heeft ons belangeloos geholpen met het oprichten van de stichting Lelystad Schoon.

Tot ziens bij een volgende op opruimactie en een hartelijke groet van het bestuur van Lelystad Schoon,
Govert Schipper,
Karin Kammler,
Marc Matthesius
Vera Vreugdenhil

Deel het bericht:
"Lelystad Schoon is nu een echte stichting!"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Kerstpakketten actie 2023

Ook dit jaar zet de Lelystadse Uitdaging zich weer in voor minimagezinnen in Lelystad met onze speciale kerstpakkettenactie. In Lelystad

De Laatste Pluk

Vorige week vrijdag vond de eerste plukdag voor de landelijke actie ‘De Laatste Pluk’ van de Nederlandse Uitdaging in Flevoland

Scroll naar boven