Koelkast en koffiezetapparaat

5 september 2023

Vraag van 4Fusion in Lelystad

Koelkast en koffiezetapparaat

U kent 4Fusion vast: een tuin in het Woldpark midden in Lelystad waar jongeren worden begeleid die uitgevallen zijn of dreigen uit te vallen uit het onderwijs. En waar de buurt welkom is voor een kop koffie, meehelpen in de tuin of het aaien van de dieren. We groeien hard en volgend jaar verhuizen we naar een groter stuk grond, waarschijnlijk ook in het Woldpark.
Onze begeleiding vindt plaats in verschillende leerlijnen. Waaronder de leerlijn ‘horeca’. Hier leren jongeren, naast koken en bakken, om bestellingen op te nemen op het terras en deze uit te serveren. Voor deze leerlijn zijn we op zoek naar een goede koelkast voor onze groente en naar een goed koffiezetapparaat voor de koffie op ons terras.

We maken iedere dag samen met de deelnemers wat lekkers. Dat kan een taart zijn maar ook soep of een quiche. Je kunt altijd langs komen voor een kop koffie en om wat op te halen.

Amber de Jong
4Fusion
E-mail amber@4fusion.nl
Telefoon 0622727638
Website organisatie https://4fusion.nl
Adres organisatie Wold 11-8
Postcode 8225 AA
Plaatsnaam Lelystad

Deel het bericht:
"Koelkast en koffiezetapparaat"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

De laatste aanmeldingen

Voetbal doel

Vraag van Noodoplossing Oekraïense vluchtelingen, locatie SGL in Lelystad Voetbal doel Voor de vluchtelingenopvang zijn we op zoek naar een

Scroll naar boven