Jaarverslag 2022

30 mei 2023

Met tros presenteren we het jaarverslag van 2022 van de Lelystadse Uitdaging. Een verslag van het succesvolste jaar van de Uitdaging sinds de oprichting in 2016! De Lelystadse ondernemers lieten ook dit jaar weer zien hoe betrokken zij zijn bij de stad. En onze matchgroep bouwde weer als vanouds bruggen tussen maatschappelijke vragen en ondernemend aanbod. Het resultaat was overweldigend, samen maakten we 350 matches. Een recordaantal met een maatschappelijke waarde van €400.000,-.  Matches die allemaal ten goede komen van de maatschappij en waarvan de emotionele waarde niet in euro’s is uit te drukken. We kijken terug op een geweldig sociaal jaar met veel maatschappelijke impact. Een resultaat om trots op te zijn!

Ontzettend veel dank het vrijwilligersteam, de matchgroep en alle ondernemers die hebben bijgedragen aan het geweldige succes van de Lelystadse Uitdaging in 2022. Ook namens alle stichtingen en verenigingen die verder geholpen zijn.

Klik hier om het jaarverslag te lezen.

 

Deel het bericht:
"Jaarverslag 2022"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Opslagruimte

Vraag van Roparunteam Flevoland in Lelystad Opslagruimte Ergens in de loop van het jaar hebben we een vraag. Onze spullen

Scroll naar boven