hulp gezocht bij verplaatsen zeecontainers nieuw clubhuis

25 november 2021

Vraag van Scoutingvereniging Luchtscouts Vliegveld Lelystad in Lelystad

Hulp gezocht bij verplaatsen zeecontainers nieuw clubhuis
Wij gaan met onze vereniging een clubhuis bouwen van zeecontainers. Dit doen wij samen met vrijwilligers en onze jongeren.
De containers staan al klaar inclusief koppelstukken. Deze moeten nog wel circa 50m verplaatst worden en op de juiste plek geplaatst worden.
Wij denken aan een autolaadkraan met oplegger of een grote wiellader of verreiker om het uit te voeren. Ook een mobiele kraan zou kunnen als deze het bijvoorbeeld in twee etappes doet. (Voor de uitdaging: In Lelystad kan waarschijnlijk BAM Materieel ons het beste helpen)
In ons nieuwe clubhuis komt een sponsorbord te hangen voor bedrijven die ons geholpen hebben. Ook doen wij op sociale media verslaglegging van de werkzaamheden, waarin helpende bedrijven genoemd kunnen worden.
https://lelystadseuitdaging.nl/wp-content/uploads/elementor/forms/619ab92041559.jpg

Deel het bericht:
"hulp gezocht bij verplaatsen zeecontainers nieuw clubhuis"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

De laatste aanmeldingen

Drukwerk

Vraag van Roparunteam Flevoland in Lelystad Drukwerk 1. Ons team is afgelopen dinsdag teruggekeerd van een bijzondere Roparun. Als herinnering

Airco warm en koeltechniek

Vraag van Stichting Voedselbank Gezin en Dier in Lelystad Airco warm en koeltechniek We zoeken voor onze kantoorunit 3×10, op

Scroll naar boven