Huisvesting VOC ( Veteranen ontmoetingscentrum)

1 december 2023

Vraag van Stichting Veteranen Lelystad in Lelystad

Huisvesting VOC ( Veteranen ontmoetingscentrum)

Stichting Veteranen Lelystad is (is.m. gemeente Lelystad) al een lange tijd opzoek naar een geschikte ruimte voor het inrichten van een Veteranen ontmoetingscentrum (VOC). Op dit moment wordt daarvoor de ruimte bij de Bekleder Lelystad gebruikt, maar dat is tijdelijk en verre van ideaal.

Wij zoeken binnen Lelystad een ruimte van +/- 100 m2 met (de mogelijkheid tot het plaatsen van) keukenblok, sanitair en een kleine privéruimte voor één op één contacten t.b.v. de nuldelijnsondersteuning ( het ondersteunen en begeleiden van veteranen en hun thuisfront die dat nodig hebben). De ruimte moet zo mogelijk 24/7 toegankelijk zijn en alleen t.b.v. het VOC worden ingezet. Wij horen graag met welk voorstel wij in overleg kunnen gaan met de gemeente.

Als dank voor de ondersteuning kunnen veteranen presentaties en voorlichtingen geven m.b.t. hun vakgebied en ervaringen tijdens vredesmissies.

Deel het bericht:
"Huisvesting VOC ( Veteranen ontmoetingscentrum)"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

De laatste aanmeldingen

Drukwerk

Vraag van Roparunteam Flevoland in Lelystad Drukwerk 1. Ons team is afgelopen dinsdag teruggekeerd van een bijzondere Roparun. Als herinnering

Airco warm en koeltechniek

Vraag van Stichting Voedselbank Gezin en Dier in Lelystad Airco warm en koeltechniek We zoeken voor onze kantoorunit 3×10, op

Scroll naar boven