Hét Lelystad Sponsordiner – Uitverkocht!

Een maatschappelijke én culinaire belevenis met nieuwe Lelystadse helden

Wanneer:   Donderdag 13 oktober 2022
Tijd:              18:00-21:00 uur
Waar:           Boerkok, Meerkoetenweg 9, 8218 NA Lelystad
Kaarten:     €95,- p.p., viergangendiner inclusief live entertainment en drankjes. Te bestellen via goedbezig@lelystadseuitdaging.nl

Een unieke belevenis – proef de smaak van onze Lelystadse helden

Op donderdag 13 oktober organiseren we de 6e editie van het maatschappelijk Lelystad Sponsordiner. Het diner vindt plaats in de Buitenka(n)s op het erf van Boerkok. Je proeft, ruikt en beleeft de smaken die Lelystad te bieden heeft van onder andere de Lelystadse Boer. Ieder gerecht vertelt een maatschappelijk verhaal en wordt met passie bereid door (nieuwe) creatieve Lelystadse chef-koks. Zij koken samen met de leerlingen van het Praktijkonderwijs de Steiger, cliënten van Werkbedrijf Lelystad en gedetineerden van de PI Lelystad. Zo leren zij de fijne kneepjes van het vak kennen van onze lokale chef-koks die hun talent voor anderhalve dag geheel belangeloos inzetten.

Wees er snel bij

Wil je verzekerd zijn van jouw plek bij een heerlijk diner bereid met uitsluitend Lelystadse producten én bijdragen aan deze onvergetelijke werkervaring van onze Lelystadse helden? Zet de datum nu alvast in je agenda en bestel gelijk je kaarten via goedbezig@lelystadseuitdaging.nl. Er is plaats voor maximaal 100 gasten, dus wees er snel bij! Het is mogelijk om losse kaarten te bestellen en per tafel te boeken.

Proef de smaak van onze Lelystadse helden! Graag tot ziens op 13 oktober!

Hartelijke groet,
Simone Veldt
Manager Lelystadse Uitdaging
Tel. 06-45556767

Scroll naar boven