goede laptop

3 februari 2022

Vraag van Creative Change Makers (samenwerking Stichting IDO/ Welzijn Lelystad/ Gemeente Lelystad) in Lelystad

goede laptop

Vanuit het project creative change makers https://www.movisie.nl/creativechange duiken onze ervaringsdeskundigen de studio in met jonge rappers en producers. Tot nu toe gebeurde dat met de eigen laptop van een ervaringsdeskundige, of met een drumcomputer van een van hen. De laptop trekt dit echter niet meer (verouderd) en de drumcomputer is hierin te beperkt.
Vaak hebben de jongeren die ze helpen zelf niet het budget voor een goede laptop, waardoor het maken van muziek en verder het opnemen van een nummer voor hen geen optie zijn. Een laptop van het project zelf, die in de studio’s door meerdere begeleiders gebruikt kan worden voor de sessies is essentieel.

Graag nemen we een passend nummer op voor uw bedrijf, helemaal passend bij uw bedrijfsfilm. Of we organiseren een workshop voor uw medewerkers om te komen tot een eigen nummer als teambuilding.

Deel het bericht:
"goede laptop"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

De laatste aanmeldingen

Drukwerk

Vraag van Roparunteam Flevoland in Lelystad Drukwerk 1. Ons team is afgelopen dinsdag teruggekeerd van een bijzondere Roparun. Als herinnering

Airco warm en koeltechniek

Vraag van Stichting Voedselbank Gezin en Dier in Lelystad Airco warm en koeltechniek We zoeken voor onze kantoorunit 3×10, op

Scroll naar boven