Gevraagd: Oefenruimte voor Muziekgroep Flevum

Vraag van Muziekgroep Flevum in Lelystad

Gevraagd: Oefenruimte voor Muziekgroep Flevum

Muziekgroep Flevum is voor mensen met een verstandelijke beperking. Samen muziek maken is dubbel plezier.
We hebben jarenlang kosteloos gebruik kunnen maken van een oefenruimte in een gebouw van Triade aan de Noordzeestraat in Lelystad.
Het gebouw wordt echter verkocht en derhalve moeten wij naar een nieuwe oefenruimte uitzien. We zijn met onze zoektocht al 3 jaar bezig. We hebben aangeklopt bij de gemeente, bij instellingen, bij kerken, bij (oud)scholen, bij een zorgboerderij, bij theaters in Lelystad, bij de Kubus etc. Het probleem is echter dat we geen/weinig budget hebben om iets te huren. Onze muzikanten betalen een klein bedrag per jaar, de vrijwilligers (qua aantal vrijwel gelijk aan het aantal muzikanten) doen belangeloos mee maar betalen geen “contributie”. We hebben een ruimte van zo’n 100m2 (ter grootte van 3een klaslokaal) nodig + een opslagruimte voor de instrumenten van zo’n 8 m2. We oefenen iedere dinsdagavond van 19:30 – 20:30 en hebben voor op- en afbouw ongeveer een half uur voor en na die tijd nodig.

We willen graag 1 of 2 keer per jaar een optreden verzorgen, bij voorkeur voor ouderen, geestelijk gehandicapten, een kerk etc.
flevumlelystad@gmail.com
0630877771

Scroll naar boven