Geslaagde netwerkbijeenkomst met megamatch

7 juni 2023

Geslaagde netwerkbijeenkomst met megamatch

Wijkcentrum Hanzeborg in Lelystad was dit jaar de gastheer voor het netwerkevent van de Lelystadse Uitdaging. Simone Veldt, manager van de Lelystadse uitdaging nam de ruim 50 aanwezige partners van de Uitdaging mee in de plannen en uitdagingen voor 2023. Daarnaast presenteerde zij namens het bestuur van de Lelystadse uitdaging het jaarverslag van 2022, een recordjaar. Speciale gast deze middag was waarnemend burgemeester Ineke Bakker. Zij benadrukte het belang van de Uitdaging voor een stad als Lelystad en vertelde hoezeer ze  onder de indruk is van de betrokkenheid van het Lelystadse bedrijfsleven. Ineke Bakker riep de aanwezige ondernemers op om nog eens na te denken wat zij als ondernemer kunnen bieden aan de Lelystadse samenleving. Bijvoorbeeld op het gebied van advies, materiaal of vrijwilligerswerk in de baas-zijn-tijd. Als waarnemend burgemeester én ambassadeur van de Lelystadse Uitdaging mocht zij het eerste exemplaar van het jaarverslag van de uitdaging in ontvangst nemen van Simone Veldt.

Juni matchmaand

Het event stond met recht in het teken van ‘juni matchmaand’. Uiteraard was er ruimte voor een aantal pitches. Annemiek Verburg, bestuurssecretaris bij Woonzorg Flevoland, pitchte over eenzaamheid van ouderen in Lelystad. Zij daagde de aanwezige ondernemers uit na te denken hoe ze hier, via eigen medewerkers, iets in zouden kunnen betekenen. Kitty  Mostert van Prakkie, pitchte voor hulp in de keuken, bij de boodschappen en uitjes voor de groep van dertig eenzame ouderen waarvoor Kitty namens Prakkie wekelijks een maaltijd verzorgt. Floris Kruijsifix, matchgroeplid van de Uitdaging, pakte de handschoen op en daagde de aanwezigen uit dit gezamenlijk op te pakken. Dit resulteerde in een enorme match met als resultaat dat de boodschappen voor Prakkie voor een heel jaar geregeld worden! Een geweldig voorbeeld van de kracht van samen.

   

Samen maak je impact

‘We kijken terug op een geweldig sociaal jaar met veel maatschappelijke impact. Uiteraard kunnen we dit niet alleen. Hiervoor zijn onze vrijwilligers, maar zeker ook onze sponsoren van onschatbare waarde,’ aldus Simone Veldt. Ze besluit  ‘Het was en blijft een feest om samen te werken met alle betrokkenen van de Lelystadse Uitdaging. Ik geloof in de kracht van samen en in de betrokkenheid van de Lelystadse ondernemers. Ik ga, samen met alle betrokken partners, dan ook graag de uitdaging aan om van 2023 weer een recordjaar te maken!’.

 

Deel het bericht:
"Geslaagde netwerkbijeenkomst met megamatch"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Kerstpakketten actie 2023

Ook dit jaar zet de Lelystadse Uitdaging zich weer in voor minimagezinnen in Lelystad met onze speciale kerstpakkettenactie. In Lelystad

De Laatste Pluk

Vorige week vrijdag vond de eerste plukdag voor de landelijke actie ‘De Laatste Pluk’ van de Nederlandse Uitdaging in Flevoland

Scroll naar boven