Geluidsinstallatie voor Winter Wonder Brunch

1 december 2023

Vraag van Stichting Met Inzet Lukt Alles (MILA) in Lelystad

Geluidsinstallatie voor Winter Wonder Brunch

Op 28 december organiseert Stichting MILA voor de 9e keer een Winter Wonder Brunch. Dit is een evenement voor 55 plussers in Lelystad om mensen van verschillende culturen met elkaar te verbinden vanuit het initiatief voor eenzame ouderen.
Tijdens deze Winter Wonder Brunch worden de gasten (de 55 plussers) verwend met een 3-gangen menu, er is een modeshow van kleding uit het winkeltje van stichting MILA waar minderbedeelden voor een lage prijs kleding en accessoires kunnen krijgen en er is een optreden van een Lelystadse artiesten en een BN-er. Dit jaar hebben wij ook nog een professionele goochelaar, Willem van Elmpt, die een show zal geven. Het thema dit jaar is glitter & glamour.
Voor het optreden van de artiesten hebben wij een professionele geluidsinstallatie met 1 of 2 goede microfoons nodig. Graag zouden wij de Lelystadse Uitdaging willen vragen of er een ondernemer in Lelystad is die voor deze dag hun apparatuur beschikbaar zou kunnen stellen.

De Winter Wonder Brunch wordt vastgelegd door een tv-ploeg. Daarin worden alle sponsoren benoemd. Deze media zal beschikbaar gesteld worden en kan op de eigen social media of website en dergelijke gebruikt worden. Er is wel budget voor de totale organisatie van de Winter Wonder Brunch, maar deze is helaas niet toereikend om dit in te huren, maar een kleine vergoeding is wel mogelijk.

 

Deel het bericht:
"Geluidsinstallatie voor Winter Wonder Brunch"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

De laatste aanmeldingen

Drukwerk

Vraag van Roparunteam Flevoland in Lelystad Drukwerk 1. Ons team is afgelopen dinsdag teruggekeerd van een bijzondere Roparun. Als herinnering

Airco warm en koeltechniek

Vraag van Stichting Voedselbank Gezin en Dier in Lelystad Airco warm en koeltechniek We zoeken voor onze kantoorunit 3×10, op

Scroll naar boven