Gastvrijheidstraining of klantvriendelijkheidstraining van 1,5 uur op onze lacatie

4 april 2024

Vraag van De Groene Sluis in Lelystad

Gastvrijheidstraining of klantvriendelijkheidstraining van 1,5 uur op onze locatie

Om onze (voornamelijk vrijwillige) medewerkers te voorzien van de nodige vaardigheden en praktische ervaring op het gebied van gastvrijheid en klantvriendelijkheid, zouden wij graag een gastvrijheidstraining of klantvriendelijkheidstraining organiseren bij onze Kringloopwinkel De Groene Sluis.

Onze interesse gaat specifiek uit naar een programma dat praktische oefeningen en situatiesimulaties omvat, zodat onze medewerkers kunnen leren omgaan met diverse, soms uitdagende, klantsituaties.

Hier zijn enkele aspecten waarop we willen focussen:

Praktische Interacties: We willen dat onze medewerkers de kans krijgen om in een realistische omgeving te oefenen. Dit omvat situaties bij de innamebalie, en tijdens het helpen van klanten in de winkel of bijvoorbeeld thuis bij het ophalen van goederen.

Diversiteit van Klantsituaties: Onze vrijwilligers en klanten variëren sterk in achtergrond en behoeften. Training met verschillende klantsituaties, zodat onze medewerkers daarmee leren omgaan. Met speciale focus op hun eigen gemoedstoestand.

Communicatieve Vaardigheden: Trainen in het verbeteren van verbale en non-verbale communicatie. Klanten aanspreken, kleine stapjes vooruit zijn daarbij al heel helpend. Wat binnen de macht van de vrijwilligers kan. En ook elkaar hierin beter zien zodat je elkaar helpt.

Teamgerichte Benadering: Cultiveren van een gezamenlijke teamgerichte benadering van gastvrijheid en klantenservice.

Gratis SEO advies. Beter gevonden worden in Google, lokaal of landelijk? We geven op maat advies voor het verbeteren van uw website of online presence.

Deel het bericht:
"Gastvrijheidstraining of klantvriendelijkheidstraining van 1,5 uur op onze lacatie"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

De laatste aanmeldingen

Wasmachine aansluiten

Vraag van Stichting Met Inzet Lukt Alles (MILA) in Lelystad Wasmachine aansluiten Ons Winkeltje heeft een wasmachine gedoneerd gekregen. Deze

Aanpassen sprinklersysteem

Vraag van SPOT! Lelystad in Lelystad Aanpassen sprinklersysteem We zijn door een inspectie overvallen. Blijkbaar is ons sprinklersysteem niet meer

vervoer voor een uitje

Vraag van Klaverjasclub vervoer voor een uitje Wij zijn een klaverjasclub, klein maar gezellig, met 13 leden die op dinsdag

Scroll naar boven