Founder in the picture: BModesto

30 september 2022

Onze founders, zoals BModesto maken het mogelijk dat de Lelystadse Uitdaging maatschappelijke hulp kan bieden. Sinds 2020 is BModesto founder van de Lelystadse Uitdaging. In de meest hectische tijd van corona, kwam BModesto in contact met Simone Veldt. BModesto hielp samen met een aantal andere partijen veel huisartsen in Lelystad en de Voedselbank aan mondmaskers. Roy: “Covid-19 heeft op ons allemaal een vrij grote impact gehad; bij ons in het bedrijf hebben wij goede afspraken moeten maken met elkaar om veilig te kunnen werken. Het is dan heel makkelijk om aandacht te geven aan de dingen die niet goed gaan of niet mogelijk zijn, maar dan gebeurt er ook niks. Terwijl de aard van ons bedrijf is om te kijken naar mogelijkheden en waar nieuwe kansen liggen.”

BModesto zet zich als bedrijf in voor het verbeteren van de beschikbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid van wereldwijde zorgmiddelen. Een maatschappelijk oogpunt, wat je ook terugziet in hun rol bij de Lelystadse Uitdaging. Met de Lelystadse Uitdaging kun je maatschappij-breed veel partijen met elkaar verbinden, dat is waarom BModesto founder van de Lelystadse Uitdaging is geworden. Roy van Voorst, directeur BModesto legt uit: “Wij vinden het belangrijk om de Lelystadse Uitdaging te ondersteunen, met raad en daad te kunnen bijstaan en waar wij kunnen helpen, willen wij helpen.” Een voorbeeld hiervan is de samenwerking in juni 2022 met de Lelystadse Uitdaging. Samen hebben zij diverse stichtingen kunnen voorzien van schermen en computers.

Volgens BModesto ligt de kracht van de Lelystadse Uitdaging vooral in het verbinden van verschillende partijen in Lelystad. “Het is fantastisch om te zien wat de Lelystadse Uitdaging voor partijen kan betekenen. Als er nog meer cohesie zou zijn tussen doelgroepen, bedrijven en de gemeente, met een prominente rol voor de laatste, krijg je in Lelystad nog meer draagvlak” aldus Roy van Voorst. De saamhorigheid binnen BModesto is groot. “Wij vieren wat we kunnen vieren, medewerkers zijn trots om bij ons te werken en dat vertaalt zich door in de Lelystadse samenleving.”

Voor de Lelystadse Uitdaging is de grootste uitdaging om zich nog meer te profileren. “Het is heel waardevol om bijvoorbeeld een link te plaatsen op alle websites van de sponsoren. Of iets te organiseren voor alleen de sponsoren, bijvoorbeeld een sponsorevenement, dan krijg je meteen een schaalvergroting en op dat moment verbindt het!”

Roy van Voorst directeur BModesto
Founder
Lelystadse Uitdaging

Deel het bericht:
"Founder in the picture: BModesto"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Opslagruimte

Vraag van Roparunteam Flevoland in Lelystad Opslagruimte Ergens in de loop van het jaar hebben we een vraag. Onze spullen

Kerstpakketten actie 2023

Ook dit jaar zet de Lelystadse Uitdaging zich weer in voor minimagezinnen in Lelystad met onze speciale kerstpakkettenactie. In Lelystad

Scroll naar boven