Fotograaf/cineast

Vraag van Stichting One Fine Day in Lelystad

Wij zijn opzoek naar een fotograaf/cineast die voor ons de vaartochten met kinderen met een beperking kan vastleggen en distribueren.

Stichting One Fine Day is een Lelystadse organisatie opgericht in 2001. Haar doelstelling is het aanbieden van dagvaartochten op het Marker en IJsselmeer aan kinderen met een beperking of kinderen die anderszins hulpbehoevend zijn. De leeftijd van onze doelgroep is 6 tot 18 jaar. De Stichting kan beschikken over drie schepen in Lelystad. Afhankelijk van het schip en de vergunning kunnen groepen mee van klein, 12 kinderen/begeleiders tot omvangrijk, 50 kinderen/begeleiders. Jaarlijks varen enige honderden kinderen met ons mee en ervaren een onvergetelijke dag.

Om dit te bereiken en de stichting verder te professionaliseren wordt er een nieuw logo en website ontwikkeld. Om meer met de stichting naar buiten te treden zoeken wij iemand dit op de vaartochten de dag probeert vast te leggen op foto en film. Doelstelling is om dit jaar 6 tot 10 vaartochten te doen die meestal door de weeks plaatsvinden.

We hebben veel expertise aan boord inzake fondsenwerving en vrijwilligersmanagement. Daarnaast is het een unieke gelegenheid om mee te varen op de grote zeilschepen.

Scroll naar boven