Fietsen voor vluchtelingenopvang in Lelystad 

12 april 2022

Via de oproep van de Lelystadse Uitdaging zijn er twintig fietsen beschikbaar gesteld voor de vluchtelingenopvang van Oekraïners in Lelystad. Deze match is mogelijk gemaakt door Rabobank het Nieuwe Land en Concern voor Werk. Het is hartverwarmend om te zien dat er in Lelystad veel initiatieven ontstaan om hulp te bieden aan vluchtelingen die naar Lelystad komen. De Lelystade Uitdaging is daar een van. We kunnen en willen niet toekijken en helpen hen graag bij deze hulpactie. Met deze fietsen kunnen de Oekraïners zelfstandig op pad in de natuurlijke omgeving van Lelystad, aldus Hicham Ismaili Alaoui, Rabobank Nederland.

Wij bedanken Rabobank het Nieuwe Land, Concern voor Werk en onze voorzitter en matchmaker Sacha Gaus voor het mogelijk maken van deze match!

Op de foto van linksnaar rechts: Marcel van Kersbergen, Projectleider Opvang Oekraïense Vluchtelingen SGL, gemeente Lelystad, Sacha Gaus voorzitter Lelystadse Uitdaging  en Onno Vermooten, directeur Concern voor Werk.

Deel het bericht:
"Fietsen voor vluchtelingenopvang in Lelystad "
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Opslagruimte

Vraag van Roparunteam Flevoland in Lelystad Opslagruimte Ergens in de loop van het jaar hebben we een vraag. Onze spullen

Scroll naar boven