Fiets met kinderzitje

14 augustus 2023

Vraag van Leger Des Heils in Lelystad

Fiets met kinderzitje

Ik doe de aanvraag op advies van het Leger des Heils, maatschappelijk opvang waar ik woon in een kleine kamer met een baby van 15 maanden in Lelystad. Ik wacht 14 maanden met een urgentie op een woning in Almere. Ik ben niet mobiel en zou het enorm waarderen om een fiets met kinderzitje in bezit te hebben. Dat zou mij helpen in mijn dagelijkse bezigheden.
Wie kan mij helpen?

 

Deel het bericht:
"Fiets met kinderzitje"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

De laatste aanmeldingen

Drukwerk

Vraag van Roparunteam Flevoland in Lelystad Drukwerk 1. Ons team is afgelopen dinsdag teruggekeerd van een bijzondere Roparun. Als herinnering

Airco warm en koeltechniek

Vraag van Stichting Voedselbank Gezin en Dier in Lelystad Airco warm en koeltechniek We zoeken voor onze kantoorunit 3×10, op

Scroll naar boven