Éénmalig vervoer van Lelystad naar Den Haag (visa versa) voor een evenement

25 mei 2022

Vraag van Bureau LWPC in Swifterbant

Éénmalig vervoer van Lelystad naar Den Haag (visa versa) voor een evenement

Bureau LWPC is een maatschappelijke organisatie die projecten ontwikkelt voor mensen in kwetsbare omstandigheden. Voor deze doelgroepen organiseren wij wekelijks wandelingen, creatieve en leerzame activiteiten en daarnaast ook weekenduitjes waar zij gratis aan deel kunnen nemen. Wij zijn actief in verschillende gemeenten in Nederland en vanaf 2017 ook actief in Lelystad met de projecten OpenJeHart (www.openjehart.nu) en Mantelkring (www.mantelkring.nl).

Wij organiseren jaarlijks een mooi evenement: de Zomer-3-Daagse, welke dit jaar voor het eerst ook in Lelystad zal plaatsvinden. Deze Zomerse dagen kunnen gezien worden als een soort ‘’Zomerkamp’’. 3 dagen lang activiteiten waar gratis aan deelgenomen kan worden.

Waar andere organisaties een ‘’zomerstop’’ hebben en de activiteiten stilliggen zijn wij er juist voor de kwetsbaren van Lelystad.

De deelnemers van OpenJeHart, Mantelkring en The Young A-team (onderdeel van het Aandachtcentrum) mogen tijdens deze drie dagen, zo veel deelnemen aan activiteiten als ze willen en worden verwend met muziek, activiteiten, eten en drinken.

Hierbij een impressie van vorig jaar:
https://mantelkring.nl/dag-3-zomer-3-daagse-dronten/

Speciaal voor deze dagen hebben we het Het Gouwe Ouwen op Volle Toeren playback orkest, in de stijl van André Rieu kunnen regelen. Dit orkest komst gratis uit Den Haag om de Zomer-3-Daagse in Lelystad met een knaller af te sluiten!

Nu komt onze vraag:
Voor het orkest (wat uit +- 20 personen bestaat) hebben wij vervoer nodig van Den Haag naar Lelystad en weer terug. Via de Lelystadse Uitdaging willen we onderzoeken of dit vervoer gesponsord kan worden zodat iedereen in Lelystad een super leuke en gezellige afsluiting kan mee maken!

Tegenprestatie:
– Vermelding op onze website/flyer
– Gratis deelnemen aan alle activiteiten van OpenJeHart en Mantelkring
– Gratis deelname aan het trainingsaanbod (online modules persoonlijke ontwikkeling)

Lisa van Verseveld
Bureau LWPC
E-mail lisa.vanverseveld@lwpc.nl
Telefoon 0640685145
https://www.openjehart.nu

Deel het bericht:
"Éénmalig vervoer van Lelystad naar Den Haag (visa versa) voor een evenement"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

De laatste aanmeldingen

Wasmachine aansluiten

Vraag van Stichting Met Inzet Lukt Alles (MILA) in Lelystad Wasmachine aansluiten Ons Winkeltje heeft een wasmachine gedoneerd gekregen. Deze

Aanpassen sprinklersysteem

Vraag van SPOT! Lelystad in Lelystad Aanpassen sprinklersysteem We zijn door een inspectie overvallen. Blijkbaar is ons sprinklersysteem niet meer

vervoer voor een uitje

Vraag van Klaverjasclub vervoer voor een uitje Wij zijn een klaverjasclub, klein maar gezellig, met 13 leden die op dinsdag

Scroll naar boven