Doe mee met de Laatste Pluk voor voedselbanken!

11 september 2023

Beste ondernemers, 

Wij willen je graag uitnodigen om deel te nemen aan een waardevol initiatief: de Laatste Pluk voor de Voedselbanken. In samenwerking met lokale fruittelers en diverse partners, organiseren we opnieuw een grootschalige appelpluk om gezond fruit te verzamelen voor degenen die het hard nodig hebben. 

Elk jaar blijft er na de hoofdoogst nog aanzienlijk veel restfruit over in de boomgaarden. Wij geloven dat dit fruit een kostbare bron van voeding kan zijn voor mensen die afhankelijk zijn van voedselbanken en hulporganisaties. Daarom roepen wij, samen met de Voedselbank en Groente- en Fruitbrigade, ondernemers op om de handen ineen te slaan en een positieve impact te maken. 

Details: 

  • Data: Vrijdag 29 september en nog nader te bepalen vrijdag(en) of zaterdagochtend(en) in oktober

  • Tijd: ochtend (9:00 – 12:00) en middag (13:00 – 17:00)

  • Locatie: Verschillende boomgaarden in Flevoland

Hoe kun jij bijdragen? 

We zijn op zoek naar betrokken partners die kunnen bijdragen aan het succes van dit evenement. Dit kan op verschillende manieren zoals: een team vrijwilligers uit je bedrijf aanmelden, voorzieningen zoals catering, vervoer voor groepen plukkers, kruiwagens, coördinatoren, entertainment of media-aandacht beschikbaar stellen. Weet je een andere manier om te kunnen bijdragen? Laat het ons weten, alle hulp is welkom! 

Voor aanmeldingen, vragen of om jouw bijdrage aan te bieden, kun je contact opnemen met info@lelystadseuitdaging.nl. Wij dagen het bedrijfsleven uit om bij te dragen aan de Laatste Pluk want samen maken we een verschil. 

Aanmelden kan ook via ons online formulier. Ga hiervoor naar: https://forms.gle/HHqhc4Dz9EdCWVqz9

Deel het bericht:
"Doe mee met de Laatste Pluk voor voedselbanken!"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Kerstpakketten actie 2023

Ook dit jaar zet de Lelystadse Uitdaging zich weer in voor minimagezinnen in Lelystad met onze speciale kerstpakkettenactie. In Lelystad

De Laatste Pluk

Vorige week vrijdag vond de eerste plukdag voor de landelijke actie ‘De Laatste Pluk’ van de Nederlandse Uitdaging in Flevoland

Scroll naar boven