Dankzij de Lelystadse uitdaging een goed gevulde maatjestas.

17 januari 2022

Ieder jaar starten bij Welzijn Lelystad tientallen vrijwilligers en stagiaires een maatjescontact, waarin zij eens per week afspreken met een kind of jongere die door hun (thuis)situatie wat extra ondersteuning van een maatje kunnen gebruiken. Een maatje kan echt het verschil maken door bijvoorbeeld samen iets leuks te ondernemen of samen een kopje thee te drinken en in gesprek te gaan.

Sinds kort krijgen alle nieuwe maatjescontacten een spetterende maatjestas en dankzij de Lelystadse uitdaging zijn deze enorm goed gevuld met voor ieder wat wils zoals een voetbal, knutselspullen, bouwpakketten, spelletjes, theepakketjes en veel meer.

Via deze weg willen wij, namens alle kinderen, jongeren en hun maatjes, de Lelystadse uitdaging enorm bedanken voor de sponsoring en het realiseren van deze maatjestassen.”

Deel het bericht:
"Dankzij de Lelystadse uitdaging een goed gevulde maatjestas."
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Opslagruimte

Vraag van Roparunteam Flevoland in Lelystad Opslagruimte Ergens in de loop van het jaar hebben we een vraag. Onze spullen

Kerstpakketten actie 2023

Ook dit jaar zet de Lelystadse Uitdaging zich weer in voor minimagezinnen in Lelystad met onze speciale kerstpakkettenactie. In Lelystad

Scroll naar boven