Cadeautje voor de mensen van het parkinson café

Vraag van Parkinsoncafe Lelystad in Lelystad

Cadeautje voor de mensen van het parkinson café

Iedere eerste maandag van de maand hebben wij van 13.30 tot 15.30 uur een ontmoeting in de Hanzenborg Plein 201 voor mensen met de ziekte van Parkinson of Parkinsonisme en hun partners, kinderen en/of mantelzorgers en belangstellenden. Dit heet het Parkinson-café. In de maand mei 2023 doen wij dat al 10 jaar lang.
Elke maand hebben we een thema op het programma staan om te bespreken. Vaak nodigen we deskundigen uit om iets te vertellen over de ziekte zelf, de ontwikkelingen en om tips en adviezen te krijgen. De neuroloog, fysiotherapeut, logopedist, ergotherapeut zijn onze vaste gastsprekers. Ook andere onderwerpen die te maken hebben met de ziekte worden besproken, zoals WMO, verzekeringen, hulpmiddelen, andere/alternatieve vormen van therapieën en onderwerpen die onze bezoekers van het café zelf aandragen.
Uiteraard zorgen we er ook voor dat er regelmatig iets ter ontspanning op het programma staat. We hebben een middag kunnen genieten van zitdans en we hebben een yogalerares op bezoek gehad die ons yoga op de stoel aanbod. Als u geïnteresseerd ben in ons café en ons programma, dan kunt u een indruk krijgen via onze website. www.parkinsoncafelelystad.nl

Op 1 mei vieren wij ons 10 jarig bestaan. Vieren is misschien niet helemaal het juiste woord, maar toch maken wij er een gedenkwaardige dag van.We hebben immers in die tien jaar veel voor mensen kunnen betekenen op het gebied van ondersteuning, informatie en advies. Daar gaan we graag mee door. Bij dat feestgevoel willen we de mensen graag trakteren op een gezellige middag met een drankje en een hapje en met een koor wat bij ons optreedt.

Wij zouden het zo leuk vinden om de mensen een klein aandenken te kunnen meegeven. Mijn gedachten gaan uit naar een klein papieren tasje met daarin 2 glazen en 2 kleine flesjes sap en/of wijn. Op die glazen de tekst 10 jaar Parkinsoncafé Lelystad gegraveerd. Ons budget is niet toereikend om dit te kunnen bekostigen. Kunnen jullie ons helpen om dit voor de mensen te realiseren?

Het enige wat wij kunnen bieden is veel dankbaarheid en een artikel op onze website.

Scroll naar boven