Boodschappentassen, levensmiddelen en meer

Vraag van Ons Deelkastje in Lelystad

Boodschappentassen bedrukt, levensmiddelen en div.

Het begon 2 jaar terug met het delen van een kratje groenten aan onbekenden uit de moestuin, dat werd al snel een dubbele kast voor onze poort met diverse levensmiddelen en hygiëneproducten waaronder ook maandverband. Inmiddels is daar ook een levensmiddelen-tas uitgifte 1x per week op de vrijdag bijgekomen. Op dit moment kennen de mensen ons onder de naam ‘Ons Deelkastje’. We delen bijna elke vrijdag aan ca. 80-100 hulpbehoevende mensen een levensmiddelen-tas uit.

Op dit moment zijn we druk bezig om een stichting te worden (met ANBI) en zijn op zoek naar meerdere sponsors.

We willen gaan werken met een tassenregistratie. Dit houdt in dat iedereen die gebruikt maakt van onze vrijdaguitgifte een eigen tas met tasnummer ontvangt. Hiervoor hebben we 150 stevige boodschappentassen nodig. Deze het liefst bedrukt met onze nieuwe stichting naam/logo. We hebben omdat we alles gratis uitdelen geen tot weinig budget.

Daarnaast zijn we nog hard op zoek naar sponsors voor levensmiddelen zoals brood, eieren, zuivel (lang houdbaar), vlees en groenten.

We hebben 2 prachtige vriezers gedoneerd gekregen waar we heel dankbaar voor zijn maar missen nog een grote koeling.

Er komen ook veel ouderen bij ons een tas halen. Zij kunnen niet lang in de rij staan. Hiervoor zijn we ook op zoek naar 1 of 2 (buiten)bankjes.

Wie kan ons helpen?

Ps. we zijn druk met de nieuwe website maar om een indruk te krijgen kun je een kijkje nemen op onze FB pagina genaamd Ons Deelkastje 😉

Scroll naar boven