Accommodatie kinderboerderij Stadspark

Vraag van Stichting Dierenweiden Lelystad in Lelystad

Accommodatie kinderboerderij Stadspark

Wij staan voor een Lelystadse Uitdaging, waarbij we jullie hulp hard kunnen gebruiken!

Stichting Dierenweiden Lelystad beheert de twee kinderboerderijen in Lelystad, Knotwilg en Stadspark. We vervullen een belangrijke rol in de stad. Gezinnen, schoolklassen en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt vinden er een unieke plek om te ontmoeten, beleven, leren en groeien.

Wij hebben een droom waar we jullie bij nodig hebben! Kinderboerderij Stadspark heeft de potentie om vaker kinderklassen te ontvangen en dagbesteding te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We missen hiervoor alleen een accommodatie!

Jullie ideeën, expertise en middelen kunnen van onschatbare waarde zijn om de benodigde accommodatie te realiseren. Het zou geweldig zijn als jullie met ons deze Lelystadse Uitdaging aan willen gaan om een accommodatie op de kinderboerderij te creëren.

De kinderboerderijen trekken duizenden bezoekers per jaar. We kunnen niet bestaan zonder onze donateurs en sponsors. We overleggen dan ook graag hoe we een win-win kunnen creëren, wanneer bedrijven zich aan ons willen verbinden! Denk hierbij aan het genereren van naamsbekendheid/ PR. Ook straalt uw bijdrage aan onze kinderboerderijen in zichzelf al positief af op uw bedrijf, omdat het zo’n vanzelfsprekend positief doel is. Zie ook onze reviews op Google.

 

Scroll naar boven